Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ!Οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα αφιέρωσαν τη νίκη επί του Ηρακλείου σε εκείνους που τους στήριξαν.

Από... σαράντα κύματα πέρασε η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα με το Ηράκλειο, με την αποχή των ποδοσφαιριστών από δύο προπονήσεις μεσοβδόμαδα. 
Παρ' όλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και κατάφεραν να φτάσουν σε ακόμη μία νίκη, έστω κι αν χρειάστηκε να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0. Λίγες ώρες μετά την επικράτησή τους, οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν ονομαστικά τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους τις τελευταίες μέρες, αφιερώνοντάς τους τη μεγάλη, σημερινή νίκη.
Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν χαρακτηριστικά: 
«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Φωστήρα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους αφανείς ήρωες του Ταύρου, οι οποίοι είναι οι Βασίλης Ζαγοραίος, Στέλιος Τσώνης, Σταμάτης Καζαντζής, Αντρέας Χατζηχρήστος, Γιώργος Πετρινώλης, Μανώλης Στουπάκης, Χρήστος Χατζησπύρου, Διονύσης Πανταζής, Λεωνίδας Ηλιακόπουλος και Δημήτρης Δανίκογλου, για την ηθική, υλική και οικονομική στήριξη που προσέφεραν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα τις τελευταίες μέρες. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς».
ΠΗΓΗ: pamebala