Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!


Έκανε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ το αναμενόμενο καθήκον του και πήρε με το σύνηθες σκορ του 1-0 και το παιχνίδι με τον Εθνικό …
Μεγάλο και καθοριστικό αυτό το παιχνίδι, για την συνέχεια της πορείας του ΦΟΝΕΑ στο φετινό πρωτάθλημα . Με την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έπειτα από οκτώ παιχνίδια, είναι επιβεβλημένο εκ των πραγμάτων να αναθεωρηθεί ο στόχος

της παραμονής στην κατηγορία . 
Μια ομάδα που στήθηκε για να κάνει απλά μιαν αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, κατάφερε κάτω από την καθοδήγηση του Κώστα Ψυρόπουλου, να βρεθεί στην κορυφή, έχοντας μάλιστα (σε αντίθεση με τους διώκτες της ) βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, σε έδρες σαν αυτήν του Ιωνικού στην Νίκαια, του Ατρομήτου Πειραιά και έχοντας πάρει το απόλυτο στα δυο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, στον Αλιμο και την Βάρη .
Η ομάδα είναι καλή . Πολύ καλή θα λέγαμε . 
Τόσο καλή, που ανάγκασε με τα αποτελέσματα αλλά και την αγωνιστικότητα της, ακόμα και τους ποιο πεσιμιστές, να κοιτάξουν τα πράγματα κατάφατσα και να πιστέψουν στο όνειρο. 
Για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο, χρειάζεται μια άριστη διαχείριση στα διοικητικά θέματα και η απαραίτητη ενίσχυση (για την απόκτηση βάθους) ώστε να μπορέσει η ομάδα να προχωρήσει απρόσκοπτα στην επίτευξη της υπέρβασης και την άμεση επάνοδο στην Football League .
Την εβδομάδα που πέρασε, παλιοί και νέοι διοικητικοί παράγοντες , έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση, για την εμπλοκή τους στα δρώμενα και την οικονομική ενίσχυση που είναι απαραίτητη για τον επαναπροσδιορισμό του στόχου …
Ευχή όλων των υγιώς σκεπτόμενων φίλων του ΦΟΝΕΑ, είναι αυτή η συνεργασία να προχωρήσει απρόσκοπτα και να έχει σαν αποτέλεσμα , την άνοδο της ομάδας μας .
Η ισχύς εν τη ενώσει … Όλοι μαζί μπορούμε 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ....
ΕΦΙΑΛΤΗΣ