Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ''Μετά από επτά αγωνιστικές η ομάδα μας πήρε κεφάλι στο βαθμολογικό πίνακα γεγονός που έχει αναπτερώσει το ηθικό στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
Οι προσπάθειες του Κώστα Ψυρόπουλου, των συνεργατών του αλλά και των παικτών αποφέρουν καρπούς, αφού η δουλειά που έγινε ξεκίνησε από τα μέσα Ιουλίου αποδεικνύεται ότι μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι. 
Ο έμπειρος προπονητής που μέχρι στιγμής παίρνει άριστα στην σκακιέρα αμέσως μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης παραχώρησε δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίηση του διατηρώντας όπως το συνηθίζει χαμηλούς τόνους, λέγοντας:
Πετύχαμε μια σπουδαία και σημαντική νίκη, τόσο όσον αφορά τη βαθμολογία όσο και ότι κερδίσαμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός έδρας παιχνίδι μετά από εκείνο με τον ΑΟΤ Αλίμου. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν. Είχαμε καλή ενέργεια στο α' ημίχρονο και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παράλληλα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και με στατικές φάσεις ώστε να καθαρίσουμε το ματς από τα καλά χτυπήματα του Δωροβίνη. Στο β' μέρος μπήκαμε καλύτερα, είχαμε καλή ενέργεια αλλά και κατοχή της μπάλας και αυτό φάνηκε με το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα. Δημιουργήσαμε καταστάσεις και βγήκαμε καλά μπροστά, κάναμε ευκαιρίες και πήραμε το ματς με τη σωστή πίεση που δημιουργήσαμε. Από εκεί και πέρα, το ματς πήγε στην αναρχία όμως στο τέλος τα καταφέραμε. Θέλουμε τον ευχαριστήσουμε τον κόσμο γι ακομη μια φορά για τη συμπαράσταση που μας παρείχε. Δίνει βροντερό παρών σε κάθε ματς και τον θέλουμε κοντά μας και στο ματς με τον Εθνικό'.

Από εκεί και πέρα, ο Καλαματιανός προπονητής ρωτήθηκε και απάντησε στα εξής ερωτήματα:

Τι σημαίνει για εσάς το γεγονός ότι η ομάδα μετράει σε τέσσερα εκτός έδρας ματς ισάριθμες νίκες;
Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει το στοιχείο του πρωταθλητή. Αποδεικνύει ότι μπορεί να παίζει με την ίδια άνεση τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Έχουμε νοοτροπία νικητή και φαίνεται η αγωνιστικότητα που βγάζουμε σαν σύνολο. Σίγουρα έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και αυτό μας δίνει καλύτερη ψυχολογία για τα τα επόμενα παιχνίδια'.

Θεωρείτε με αυτή τη νίκη ότι πρέπει να αναθεωρήσετε τους στόχους σας;

Για εμάς τώρα έτσι και αλλιώς οι στόχοι δεν αλλάζουν. Κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι αναγκαστικά. Για να αλλάξουν οι στόχοι πρέπει να αλλάξει οικονομικά το πλάνο μας. Γιατί σαν δυναμική και ιστορία ο Φωστήρας μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Απλά χρειάζεται μεγαλύτερη οικονομική στήριξη και είναι θέμα της διοίκησης αυτό. Δεν εξαρτάται από εμάς. Ο αρχικός ο στόχος αποτελεί η σωτηρία της ομάδας βάσει των προβλημάτων που είχε από πέρυσι και αυτός παραμένει ακόμη και τώρα. Από εκει και πέρα ο άλλος τρόπος είναι να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που θα μπορέσουν να τις προσφέρουν το κάτι παραπάνω'.

Υπάρχει το βάθος κατά την εκτίμηση σας ώστε να κυνηγήσετε τον τίτλο;
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει το βάθος για να κάνουμε πρωταθλητισμό αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να παραμείνουμε ψηλά'.

Πιστεύετε ότι βάσει εικόνας η βαθμολογία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα;
Βάσει των αγώνων που έχουμε παίξει και της εικόνας δίκαια είμαστε στην κορυφή.