Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!Να συνεχίσει να εντυπωσιάζει και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου μέχρι το τέλος του α” γύρου έχουν θέσει ως στόχο στον Φωστήρα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς είναι εφικτό.
 Αυτό σημαίνει ότι, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να δώσουν συνέχεια στις νίκες αρχής γινομένης από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσώνα. 
Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς, που αφορά την 12η αγωνιστική ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας το οποίο περιελάμβανε σάουνα.
Χθες, οι παίκτες γυμνάστηκαν σε μικρούς χώρους με ασκήσεις που αφορούσαν τη μετάβαση του παιχνιδιού, ενώ οι τελευταίοι δούλεψαν μαζί με τον Κώστα Ψυρόπουλο και τους συνεργάτες του και στον τομέα της δύναμης. 
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Στάμος ο οποίος στο ματς με τον ΑΟ Γλυφάδας υπέστη διάστρεμμα γεγονός που χρίζει εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. 
Θεραπεία ακολούθησε ο τερματοφύλακας, Γιώρας, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο ματς, καθώς επίσης και ο επιθετικός, Γιώργος Ζαγοριανός. 
Ο τελευταίος είναι δεδομένο ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα, σε αντίθεση με τον Γιώρα που θα κάνει αγώνα δρόμου.
 Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν την σημερινή προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η ετήσια φωτογράφιση από τον Ιωάννη Μητσόπουλο.
ΠΗΓΗ: stoplekto