Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Ή ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ;Το fostiras.1926.blogspot.gr, σας παρουσιάζει την πορεία όλων των ομάδων στον αγώνα τους για τον προβιβασμό ή την αποφυγή του υποβιβασμού.
 1. ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Πρώτη του ήττα στην Ρόδο. Πρώτη φορά δέχθηκε 4 τέρματα. Είναι η πρώτη ομάδα φέτος που έβαλε γκολ στην Ρόδο και μάλιστα δυο. Η πρώτη ήττα του Φωστήρα εκτός έδρας μετά από 6 νίκες, Η μόνη ομάδα που έχει σημειώσει γκολ σε όλα τα παιχνίδια.
 2. ΤΡΙΓΛΙΑ: Πρώτο παιχνίδι (με Ατρόμητο στο γήπεδό της) που δεν σημείωσε γκολ. Η μόνη ομάδα αήττητη. Στα 5 τελευταία ματς έχει 3 ισοπαλίες (οι δυο στην έδρα της) και 2 νίκες
 3. ΙΑΛΥΣΟΣ: Στα 3 τελευταία ματς έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία, αλλά το χαρακτηριστικό της ομάδας της Ρόδου είναι τα πολλά γκολ. Στα 3 αυτά παιχνίδια έχει σημειώσει 7 γκολ ενώ έχει δεχθεί 8.
 4. ΚΗΦΙΣΙΑ: Πτωτική η πορεία της Κηφισιάς, αφού στα 4 τελευταία ματς έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας ματς.
 5. ΙΩΝΙΚΟΣ: Ισορροπημένη εμφανίζεται η ομάδα της Νίκαιας, αφού στα 5 τελευταία ματς έχει 3 νίκες στην έδρα του και δυο ήττες εκτός έδρας. Μάλιστα σε αυτά τα ματς, στην έδρα του δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ εκτός έδρας δεν έχει βάλει.  
 6. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα για την ομάδα του Ζωγράφου. Στα 4 τελευταία ματς στην έδρα του, έχει 3 ήττες και μόνο μια νίκη και μάλιστα με τον Ιάλυσο 4-0 !!!. Την ίδια περίοδο στα 3 εκτός έδρας ματς, έχει 3 νίκες. Να σημειωθεί ότι ο Ηλυσιακός έχει 5 νίκες και μόνο μια ήττα (με τον Φωστήρα) εκτός έδρας.
 7. ΕΘΝΙΚΟΣ: Στα 6 τελευταία ματς έχει 3 νίκες, μια ισοπαλία και 2 ήττες. Χαρακτηριστικό αυτών των αγώνων είναι ότι όλα τα σκορ είναι 1-0 και η ισοπαλία 1-1.
 8. ΟΦΗ: Το ''μεγάλο'' φαβορί των ΜΜΕ, στα 5 τελευταία ματς έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Στα 4 τελευταία ματς έχει σκοράρει.
 9. ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Ισχυρή έδρα έχει η ομάδα της Κρήτης, αφού στα 6 παιχνίδια σαν γηπεδούχος έχει 5 νίκες και μια ισοπαλία
 10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Αξιόλογη προσπάθεια κάνει η ομάδα της Βάρης για την σωτηρία της. Έχει 3 συνεχόμενες νίκες.
 11. ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑΣ: Δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες τα τελευταία 5 ματς της Κρητικής ομάδας.
 12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.: Δεν έχει σκοράρει στα 4 τελευταία ματς, ενώ έχει πάρει μόνο δυο βαθμούς.
 13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Νίκησε στην Γλύφάδα μετά από 9 αγώνες !!! Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς, εκτός της 2ης αγωνιστικής με τον ... ΟΦΗ!!!
 14. ΓΛΥΦΑΔΑ:  Έχοντας πάρει μόνο έναν πόντο στο γήπεδό της, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά.
 15. ΑΛΙΜΟΣ: Αν και καταδικασμένη η ομάδα του Αλίμου, δείχνει να το ... παλεύει. Στα τελευταία 3 ματς έχει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Μάλιστα έχει σημειώσει 6 τέρματα !
 16. ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Δεύτερος συνεχόμενος υποβιβασμός φαίνεται στον ορίζοντα για την Επισκοπή. Στα τελευταία 5 ματς έχει 5 ήττες!!!