Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!Από ... 40 κύματα έχει περάσει την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά διοικητικά η ομάδα μας.
Το καλοκαίρι, παρά το πρόσκαιρο ενδιαφέρον κάποιων παραγόντων τελικά δεν ευοδώθηκε καμία προσπάθεια για ισχυρό διοικητικό σχήμα και η ομάδα έφτασε στο χείλος του πρωτοδικείου.
Τότε, μια ομάδα άρρωστων Φωστηριωτών, πήραν την απόφαση να ''βάλουν πλάτη'' και να σώσουν τον φονέα από την σίγουρη καταστροφή, επικουρούμενοι από επιχειρηματίες της περιοχής.
Έτσι, η ομάδα προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητικού τιμ και των μεταγραφών.
Και ενώ η ομάδα αγωνιστικά έχει ξεπεράσει την κάθε προσδοκία, φιγουράροντας από τις πρώτες αγωνιστικές στην πρώτη θέση, μένει από ... καύσιμα!!!
Οι ποδοσφαιριστές ζητούν τα δεδουλευμένα τους κάνοντας μάλιστα αποχή από τις προπονήσεις.
Για μια ακόμη φορά, εμφανίζονται επιχειρηματίες και παλιοί παράγοντες του ΦΩΣΤΗΡΑ, οι οποίοι, βάζοντας το χέρι στην τσέπη, ''ξελασπώνουν'' οικονομικά την ομάδα μας.
Τις τελευταίες μέρες, η έντονη κινητικότητα πήρε σάρκα και οστά στον Ταύρο.
Έτσι χθες Τρίτη 29/12/2015 στα γραφεία του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωστού επιχειρηματία (εκπρόσωπου ομάδας επιχειρηματιών) με το ΔΣ του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Ο επιχειρηματίας αυτός παρουσίασε τριετές πλάνο για την ομάδα και ζήτησε την άμεση εμπλοκή του στα διοικητικά θέματα της ομάδας.
Το ΔΣ έδωσε τα χέρια που σημαίνει ότι άμεσα ξεκινά η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ευχή όλων είναι, με τις νέες διοικητικές προσθήκες, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ να βγει πιο δυνατός και να κάνει την υπέρβαση, που δεν είναι άλλη, από την άνοδο στην Β' Εθνική!