Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΝΙΚΗ''!Το κίνητρο της πρώτης θέσης είναι μεγάλο και στις τάξεις του Φωστήρα, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το έχουν αντιληφθεί πλήρως κάτι που σημαίνει ότι στο ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, οι “κιτρινόμαυροι” θα παραταχθούν με στόχο τη νίκη.
 Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να συνέβαινε διαφορετικά όταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο Κώστας Ψυρόπουλος και ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησαν σε όποιο σύλλογο και εάν βρέθηκαν. 
Ο “Φονέας”, παρότι έχει δύσκολη αποστολή, θα επιδιώξει σύμφωνα με τις δηλώσεις του Καλαματιανού προπονητή να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.
Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Ψυρόπουλου για τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κρουσώνα:
Tο παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή όπως όλα τα ματς της κατηγορίας. Αντιμετωπίζουμε το ματς με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπως όλα τα τα υπόλοιπα, αφού είναι γνωστό ότι δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε αγώνες. Άλλωστε όλα τα ματς έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και χρειάζεται να βρίσκουμε πάντα κίνητρο και αυτή τη στιγμή το έχουμε για να πάρουμε το τρίποντο. Η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία, παίζουμε στο γήπεδο μας και θεωρώ ότι υπάρχουν προϋποθέσεις για να πάρουμε τη νικη. Σαν σύνολο εμείς πάντα ξέρουμε και έχουμε τον τρόπο να κερδίζουμε. Για να το πετύχουμε και αυτή την Κυριακή θα πρέπει να βρούμε λύσεις και αυτό θα κοιτάξουμε να κάνουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, και για να το καταφέρουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.
Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα φέρουν το Φωστήρα στην επίτευξη του στόχου, ο κ. Ψυρόπουλος είπε:
 Πρέπει να επιτίθεσαι και να αμύνεσαι καλά και αυτό διότι στόχο έχουμε τη νίκη. Σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα είναι ίδια παντού”.
Στη συνέχεια, ο κόουτς της ιστορικής ομάδας απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο υποστηρίζοντας: 
Θέλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει με τη φωνή του γιατί αποτελεί για εμάς τον 12ο παίκτη. Άλλωστε έχει το τρόπο ώστε να μας προσδίδει μεγαλύτερη ώθηση και τη δύναμη που χρειάζεται”.
Τέλος, ο Καλαματιανός προπονητής ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ευνοϊκότερο πρόγραμμα μέχρι το τέλος του α” γύρου σε σχέση με την Τρίγλια και τον Ιάλυσο, προσθέτοντας:
Μέχρι το τέλος του α” γύρου έχουμε δυο ματς στο γήπεδο μας. Δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο πρόγραμμα αφού όλοι θα παίξουν με όλους. Το πρόγραμμα δεν παίζει ρόλο. Ότι έχουμε κάνει σε κάποια παιχνίδια που έχουμε πάρει τα αποτελέσματα το έχουμε πετύχει με το σπαθί μας και με τη δουλειά που γίνεται. Έχουμε αποκτήσει ένα προνόμιο και θα παλέψουμε μέχρι τέλος για να το καταφέρουμε. Πάντα πηγαίνουμε για να κερδίσουμε τα ματς και αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε και τώρα.
ΠΗΓΗ: stoplekto