Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Κ. ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ''!Ο Κώστας Ψυρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο sportaltv κάνοντας μια αναδρομή από το καλοκαίρι ως τώρα.

''Στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχε τίποτα στην ομάδα. Ούτε ένα ευρώ στα ταμεία. Ήταν ένα διαλυμένο σωματείο που δεν είχε ούτε κάλτσες. Φυσικά δεν υπήρχε ούτε έμψυχο δυναμικό. Ούτε παίχτες, ούτε προπονητές, τίποτα απολύτως.
Παρόλα αυτά, η διοίκηση από την αρχή της σεζόν έκανε μια τεράστια προσπάθεια, μάζεψε παίχτες με μοναδικό στόχο να επιβιώσει και να σωθεί η ομάδα.. Ξαναλέω, το μπάτζετ μας είναι μηδενικό.
Ακόμα υπάρχουν ελλείψεις αλλά ευτυχώς όχι στον βαθμό του καλοκαιριού.Γι αυτό ακριβώς τους λόγους, κανένας δεν περίμενε αυτή την πορεία.
Ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό ότι θα είμαστε πρώτοι αυτή την  στιγμή.
Δουλεύουμε πολύ με τους ποδοσφαιριστές μου και σε καθημερινή βάση ώστε να καλύπτονται όλο και περισσότερο οι αδυναμίες της ομάδας. Οι παίχτες βελτιώνονται συνεχώς, όμως μοναδικός μας στόχος είναι να μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, όχι η άνοδος. Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι η επιβίωση της ομάδας και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.
Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιχτών, με τους οποίους υπάρχει ένα πολύ όμορφο κλίμα.
Επίσης είμαι ευχαριστημένος και με τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι πραγματικά κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα, ώστε να έχει ότι χρειάζεται για να προχωρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε κάποιον παίχτη. Η μοναδική περίπτωση που μπορεί να κινηθούμε για κάποιον ποδοσφαιριστή είναι μόνο αν αποχωρήσει κάποιος άλλος από την ομάδα, διαφορετικά δεν έχουμε την πολυτέλεια της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Βάση της εικόνας που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής, διαθέτουμε τη πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και γι αυτό δίκαια είμαστε πρώτοι. Είμαστε καλοί τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με την ομάδα να δείχνει διάρκεια σε όλο αυτό.
Αν αντέξει η ομάδα τους τραυματισμούς και τις κάρτες και αν την αφήσουν κάποιοι εξωαγωνιστικοί παράγοντες, τότε η ομάδα μου έχει περιθώρια για πολλά πράγματα.
Εμείς κάνουμε μια τίμια προσπάθεια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν''.

Για το ματς στην Ρόδο ο Κώστας Ψυρόπουλος είπε:

''Ταξιδέψαμε στην Ρόδο για να παίξουμε, όμως τελικά βρεθήκαμε να συμμετέχουμε σε έναν αγώνα για έναν ρόλο.
Έγιναν κάποια παράξενα πράγματα από τον διαιτητή που έδωσε δυο ανύπαρκτα πέναλτι, ένα σε κάθε ομάδα, και στην συνέχεια ήταν αρκετά προκλητικός προς  την πλευρά μας.
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαστε μια ομάδα με μηδενικό μπάτζετ και δεν στοχεύουμε την άνοδο''.

sportaltv