Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Γ. ΓΟΥΛΑΣ (ΤΡΙΓΛΙΑ) '' ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ''!


0 ποδοσφαιριστής της Τριγλίας Γ. Γούλας σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων είπε:

Πως κρίνεις το επίπεδο του πρωταθλήματος και εάν θεωρείς πως κάποια ομάδα έχει αποκτήσει τον πρώτο λογο για τον τίτλο 

Αυτή η Γ” Εθνική έχει πολλά ιστορικά σωματείο στον όμιλο και αξιόλογες ομάδες. Όπως είπα και πριν πρώτος είναι ο Φωστήρας, ακολουθεί μετά από εμάς ο Ιάλυσος. Υπάρχει ο Ιωνικός, ο Ηλυσιακός υπάρχει ο Εθνικός που πριν από μερικά χρόνια πρωταγωνιστούσαν σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Εκτιμώ ότι δεν μπορώ να χρίσω κάποιον ως φαβορί. Σίγουρα ο Φωστήρας δείχνει ότι έχει μια σταθερότητα σε σχέση κι με εμάς. Ο Ιάλυσος ακολουθεί από πίσω και παρουσιάζει καλή εικόνα, αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχουν κερδισμένα και χαμένα ματς εκεί που δεν το περιμένει κανένας. Φαβορί λοιπόν δεν μπορώ να χρίσω γιατί όπως είπα υπάρχουν μικρές αποκλείσεις και οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Πιστεύω ότι στις πρώτες θέσεις βρίσκονται οι ομάδες που αυτή τη στιγμή έχουν περισσότερο τη σιγουριά στην αμυντική τους λειτουργία. Όμως ότι στο β” γύρο σίγουρα θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Το καλοκαίρι για ποιο λόγο επέλεξες να αγωνιστείς στην Τρίγλια Ραφήνας με δεδομένο ότι σου είχε χτυπήσει την πόρτα η ομάδα του Φωστήρα;

Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε ένα σωματείο όπως είναι ο Φωστήρας και είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι βρέθηκα πάρα πολύ κοντά. Απλώς προσωπικοί λόγοι που σχετίζονται με την δουλειά μου με έκαναν να απαντήσω αρνητικά στην πρόταση του Φωστήρα. Ο χώρος εργασίας μου βρίσκεται κοντά στο γήπεδο της Ραφήνας και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που επέλεξα να αγωνιστώ στην ομάδα της Ραφήνας. Όσον αφορά το κομμάτι “Φωστήρας” θεωρώ προσωπικά ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Χωρίς να θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες ομάδες όταν σε ζητούν σύλλογοι όπως ο Εθνικός Πειραιά, ο Φωστήρας ή ο Ιωνικός που κάποτε δέσποζαν στην Α” Εθνική είναι κάτι παραπανω από τιμητικό.

Απόπσπασμα από την συνέντευξη του Κ. Παντζαρίδη από την εκπομπή : “Παίζουμε Μπάλα στην Γ” Εθνική”