Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Κ. ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''!Ο Κώστας Ψυρόπουλος σε δηλώσεις του στο stoplekto είπε:

''Ξεκινήσαμε πολύ δύσκολα, χωρίς κανένα σχεδόν δελτίο με μηδενικό μπάτζετ. Χωρίς υπερβολή.
Με κάποια διαρκείας που προσπάθησαν να πουλήσουν οι άνθρωποι της διοίκησης, κάναμε προσπάθειες για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες μεταγραφές για την στελέχωση του ρόστερ.
Δεν υπήρχε έτοιμο κεφάλαιο, αλλά με κάποιες κινήσεις από δω και από κει με τους ανθρώπους της ομάδας, κάναμε το καλύτερο δυνατό.
Κλείναμε τους παίχτες χωρίς να δίνουμε προκαταβολές λόγω των capitals controls, μέχρι που ήρθαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές όπως οι Παραράς, Δωροβίνης και Στάμος που είχαν περάσει και κατά το παρελθόν από τον σύλλογο και όλοι θέλαμε να γυρίσουμε στην ομάδα, αφού είχαμε περάσει όμορφες στιγμές.
Όλα αυτά τα παιδιά τα έβαλαν κάτω και είπαμε ότι μαζί με τους παίχτες που θα αποκτηθούν θα δημιουργήσουμε μια αξιόλογη ομάδα.
Η πορεία οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της σεζόν. Στην αγάπη που έχουμε για την ομάδα, καθώς είμαστε δεμένοι με τον σύλλογο, στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και ότι είμαστε κοντά ο ένας για τον άλλο. Η χημεία των παιχτών είναι πολύ καλή και έχει βοηθήσει αυτό να έχουμε ένα δυναμικό σύνολο που δημιουργήθηκε και χτίστηκε από παιχνίδι σε παιχνίδι με το κάθε αποτέλεσμα που η ομάδα έπαιρνε. Αυτό δυνάμωσε το σύνολο με την απόδοση που είχε και αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να παρουσιαζόταν στον χώρο πολύ δυνατή με πείσμα και πάθος.
Αυτά μας βοήθησαν και μας βοηθάει στα παιχνίδια να παλεύουμε το κάθε ματς και να παίρνουμε αποτελέσματα''.

Για το ματς στον Ιάλυσο, ο Κώστας Ψυρόπουλος είπε:

''Στο ποδόσφαιρο και γενικότερο στα αθλήματα, υπάρχει  η νίκη, η ισοπαλία και η ήττα.
Γι αυτό το ματς δεν μπορούμε να μιλήσουμε, γιατί είναι μια παρένθεση που δεν μπορεί να κριθεί κανένας. Ούτε η διοίκηση, ούτε ο προπονητής ούτε οι παίχτες.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πεις ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση π[ου κατάφερε να μαζέψει χρήματα, ώστε να ταξιδέψουμε. Δεν μπορείς να κρίνεις την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους''.

Για τις μεταγραφές ανέφερε:

''Μεταγραφικά είναι δύσκολα τα πράγματα στην ομάδα.
Σίγουρα η ομάδα προχώρησε μετά την εισχώρηση νέων μελών στο ΔΣ. Μπορούμε και λειτουργούμε καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα όπου υπήρχε μια στασιμότητα και περιμένουμε τις προσπάθειες των κ. Χατζηχρήστου, κ. Καζαντζή και κ. Συκαρά και του υπόλοιπου συμβουλίου που παρέμεινε για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα εφόσον βέβαια υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους.
Άλλωστε σκοπός ήταν η παραμονή στην κατηγορία, αφού στόχος ήταν η επιβίωση του συλλόγου. Αυτός παραμένει για μένα ο σκοπός, ασχέτως αν έχουμε μοχθήσει για να παραμείνουμε στην κορυφή. Αξίζουμε που βρισκόμαστε ψηλά αφού βάση των αποτελεσμάτων και καλού ποδοσφαίρου, είμαστε η καλύτερη ομάδα παρά τις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στον δρόμο μας.
Ο Φωστήρας πήγαινε για πρωτοδικείο και αυτό δείχνει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που μας συμπαραστέκεται εξ αρχής.
Τέλος η Δημοτική αρχή, θα πρέπει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ομάδα μιας και θα πρέπει να κοιτάξει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο και μας κάνουν την ζωή δύσκολη''.