Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ Ο ΦΟΝΕΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!


Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του 4ου ομίλου θα παραταχθεί ο Φωστήρας στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας.
 Ο προπονητής του “Φονέα”, Κώστας Ψυρόπουλος, δεν θα έχει στη διαθεση του τον Ζαγοριανό που ταλαιπωρείται από θλάση αλλά και τον μόνιμο τραυματία Κουλακάρη
Παράλληλα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του τερματοφύλακα, Γιώρα, ο οποίος σήμερα το απόγευμα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στην μέση. 
Στο μεταξύ, ο Καλαματιανός προπονητής παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στον αγώνα με τους κόκκινους υπογράμμισε:
Παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο προηγούμενο ματς, δείξαμε με την απόδοση μας ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και ότι μπορούμε να κρατάμε σαν ομάδα το ρυθμό και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά τις απουσίες που έχουμε όπως συνέβαινε και σε προηγούμενα ματς η ομάδα μπορεί και έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει επάξια στους παίκτες που θα αναπληρώσουν πιθανές απουσίες για να μπορέσουμε να δώσουμε τη συνέχεια που πρέπει στον αγώνα που ακολουθεί. Η επιδίωξη μας θα είναι να κοιτάξουμε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα κοιτάξουμε παράλληλα να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό σε αυτό το διαφορετικό παιχνίδι. Επειδή είμαστε σε διαφορετική τροχιά από τον αντίπαλο, η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο όπως όλα τα ματς στην κατηγορία και χρειάζεται ειδική διαχείριση για να μπορούμε να κρατάμε σταθερή την απόδοση μας και να μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.
ΠΗΓΗ: stoplekto