Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ DNA ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

psiropoulosfostiras

Ξεκίνησε με όνειρα έχοντας στόχο την παραμονή ενώ πριν από λίγες εβδομάδες η διοίκηση αστάθεια που υπήρχε φάνηκε ανίκανη ώστε να επηρεάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Φωστήρα.
Η ομάδα του Ταύρου παρά τις δυσκολίες που είχε να διαβεί πήρε άριστα μέσα στο… χορτάρι και όσο περνούν οι αγωνιστικές επιβεβαιώνει ότι η πορεία και η δουλειά που γίνεται από τον Κώστα Ψυρόπουλο και τους συνεργάτες του μόνο τυχαία δεν είναι.
 Με όπλο τη σφιχτή άμυνα, και την εκμετάλλευση των ευκαιριών, ο “Φονέας” σε αυτά τα πρώτα 11 ματς δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να διεκδικήσει το πρωταθλημα φιγουράροντας στην κορυφή του 4ου ομίλου. 
Την περασμένη Κυριακή, ο ιστορικός σύλλογος παρότι τα βρήκε σκούρα κόντρα στον ΑΟ Γλυφάδας, βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα στις καθυστερήσεις και να πανηγυρίσει την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα η οποία τον διατήρησε στην κορυφή. 
Ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν αρνήθηκε να μιλήσει γι αυτό το παιχνίδι τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:
 «Αυτές οι νίκες… χτίζουν ομάδες, χαρακτήρες και σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό για τη συνέχεια. Αυτού του είδους τα ματς σου δίνουν το κάτι παραπάνω αφού οι ομάδες που έχεις να αντιμετωπίσεις θέλουν να αποδείξουν. Δεν είναι το ίδιο να αντιμετωπίζεις μια ισάξια ομάδα και ένα σύνολο που παλεύει έχοντας ως στόχο πρώτα να σε κερδίσει επειδή είσαι στην κορυφή. Είναι αγώνες που θέλουν ειδικό κίνητρο και οι παίκτες που αγωνίζονται πρέπει να έχουν το ειδικό βάρος και το dna του πρωταθλητή για να αντεπεξέλθουν. Για να τελειώσεις τη φάση όπως έγινε στις καθυστερήσεις θέλει μεγάλη ψυχραιμία. Σε αυτό το γεγονός έπαιξε ρόλο η οξυδέρκεια του Στάμου αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που διαθέτει ένα μεγάλο προσόν και αναφέρομαι στο δυνατό σουτ που διαθέτει το οποίο μας εχει χαρίσει βαθμούς και παλαιότερα αλλά και τώρα. Ο ίδιος ο παίκτης έδειξε την ποιότητα του και στην πάσα που έκανε στον Μανάλη. Με τη σειρά του ο Μανάλης επίσης έκανε τρομερή ενέργεια σε κλάσματα δευτερολέπτων πριν η μπάλα φτάσει στον Δωροβίνη που τελείωσε τη φάση. Όσον αφορά τον αγώνα, πιέσαμε σωστά χωρίς αναρχία ενώ θετικό είναι ότι έχουμε δουλέψεις αρκετά στις αδυναμίες μας για να φανούμε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει αρκετά από την αρχή της περίοδο και αυτό μας έχει βελτιώσει. Η άποψη μου είναι ότι όταν μια ομάδα είναι πραγματικά ομάδα, το ατομικό στοιχείο μπαίνει εκεί που χρειάζεται και σίγουρα αυτό κάνει τη διαφορά».
Ερωτηθείς πως σχολιάζει το γεγονός σχετικά με την εύνοια που δείχνει να έχει, όπως τονίζει ο περισσότερος κόσμος, ο Φωστήρας στα περισσότερα ματς αναφορικά με τον ορισμό των διαιτητών, ο Καλαματιανός προπονητής πρόσθεσε:
«Αυτοί που το λένε αυτό απλά θέλουν να μειώσουν την προσπάθεια της ομάδας, την ιστορία του συλλόγου και τη δουλειά που βγάζουμε καθημερινά στο γήπεδο. Προσπαθούν χωρίς να το αντέχουν και μετατοπίζουν τις δικές τους ευθύνες. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ποτέ δεν είχαμε καμία βοήθεια από κανέναn. Η ομάδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά από μια δύσκολη περσινή σεζόν και είναι απορίας άξια κάποιοι να προσπαθούν να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Είναι πολύ εύκολο να προσβάλλεις και να μειώσεις ανθρώπους. Οι πράξεις και τα έργα μιλούν. Σε όλη μου τη διαδρομή, έχω μεγάλη αξιοπρέπεια και δεν θέλω ούτε έχω δώσει δικαίωμα σαν κανέναν. Με το κομμάτι της διαιτησίας δεν έχω ασχοληθεί όπως και με αντίπαλο προπονητή αλλά ούτε με αντίπαλους παίκτες. Με νοιάζει το καλό της ομάδας μου».
Πηγή: stoplekto