Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016

Γ. ΜΑΓΓΙΝΑΣ: ''ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ''Αρκετοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι τα «πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες» και στην περίπτωση του Φωστήρα, η οπισθοφυλακή παίρνει άριστα! Άλλωστε, όταν υπάρχουν στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές με την ποιότητα και την οξυδέρκεια του Γιώργου Μαγγίνα, τότε ο εκάστοτε προπονητής θα πρέπει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που αποτελεί λίρα εκατό για την ομάδα παραχώρησε δηλώσεις στο fostirasfc.com όπου αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, στο ματς που ακολουθεί με τον Ερμή Ζωνιανών το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη του β’ γύρου αλλά και την πορεία του Φωστήρα στον 4ο όμιλο. Αναλυτικά, οι ερωτήσεις στις οποίες απάντησε:
-Γιώργο πως έζησες τον αγώνα με τον ΟΦΗ και τι ήταν εκείνο που σου έμεινε στο τέλος;
Πάντα μια νίκη σου δίνει ψυχολογία αλλά όταν επιτυγχάνεται απέναντι σε έναν αντίπαλο με την ιστορία και τις δυνατότητες του ΟΦΗ δεν μπορεί παρά να σου δίνει δύναμη και να μεγαλώνει το brand name που έχεις σαν σύλλογος. Για εμένα προσωπικά ήταν ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια και όχι μόνο για τη φετινή σεζόν και όταν λέω δυνατό παιχνίδι εννοώ σωματικά. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτούσε και ψυχική δύναμη και εμείς την είχαμε.
Την επόμενη Κυριακή αντιμετωπίζετε τον Ερμή Ζωνιανών εκτός έδρας. Πως βλέπεις το συγκεκριμένο παιχνίδι;
Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στα προηγούμενα ματς και με την ίδια προσήλωση που έχουμε δείξει σε όλα τα ματς μέχρι σήμερα. Είτε εντός είτε εκτός έδρας εμείς σεβόμαστε ολους τους αντιπάλους. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο και το ίδιο θα κάνουμε και με τον Ερμή Ζωναινών.
Που οφείλεται αυτή η ξέφρενη πορεία του Φωστήρα;
Aπο την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα παρά την πορεία μας παραμένουν αρκετά προσγειωμένοι. Δεν ενθουσιαζόμαστε και δεν πετάμε στα σύννεφα. Άλλωστε ο β’ γύρος γνωρίζουμε ότι θα είναι πιο δύσκολος και απαιτεί μεγαλύτερη σοβαρότητα, προσπάθεια και ψυχικό σθένος