Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ''ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ'' ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

12571246_10208514124276740_356111457_n


Με 2πλο για το (πειρατικό) εφηβικό του Φωστήρα μέσα στην Ν. Ιωνία που το διατήρησε με 7 βαθμούς στην κορυφή από τον μόνιμο καταδιώκτη του, την ΑΕΚ. Έγινε ένα παιχνίδι που τα είχε σχεδόν όλα… στην αρχή μπήκε δυνατά η Ν. Ιωνία, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε κυρίως με στημένα.
 Στο τέλος μάλιστα του α ημιχρόνου με στημένο από μακριά και χωρίς να καταφέρουν οι αμυντικοί να αποκρούσουν προηγήθηκε. 
Στο β όμως μέρος μπήκε αλλαγμένος ο Φωστήρας από τα αποδυτήρια και κυριάρχησε σε όλους τους τομείς.
 Κατοχή, κυκλοφορία και όχι για καρδιακούς έχασε όχι 1 αλλά 4 τετ α τετ με τον Ρεμούνδο κάνοντας τον προπονητή του κ. Βερίγο σχεδόν καρδιακό… ήρθε όμως η σειρά του Φωστήρα και με στημένο και αυτός και αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της Ν. Ιωνίας και με κοντινό πλασέ ένας από τους καλύτερους της αναμέτρησης Κουτσούμπας έφερε το ματς στα ίσια 1-1. 
Η υπεροχή του συνεχίστηκε και αφού έχασε πολύτιμη ευκαιρία με ένα άλλο διακριθέντα Συκαρά του οποίου το πολύ καλό σουτ το απέκρουσε ο γκολκιπερ των γηπεδούχων.
 Στο τέλος, και αφού φαινόταν ότι θα τέλειωνε το παιχνίδι με Χ σε άλλη μια προσπάθεια του Οικονομάκη που στην αρχή κέρδισε το αράουτ και στην συνέχεια έπαιξε γρήγορα τον Συκαρά στην κίνηση η συρτή σέντρα του τελευταίου έφερε για άλλη μια φορά τον μέχρι εκείνη την ώρα μοιραίο Ρεμούνδο απέναντι σε σχεδόν άδειο τέρμα για να γράψει το τελικό 1-2 που τον διατηρεί στην κορυφή του τουρνουά Νέων ΠΑΕ με 7 βαθμούς από την ΑΕΚ!!! 
Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική...

ΠΗΓΗ: .pameathlitika