Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!

psiropoulos-2-1000x600


Αύριο με πρωινή προπόνηση αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Φωστήρα για τον αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών. Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τραυματίας, Βαρύτιμος Κουλακάρης καθώς και οι τιμωρημένοι Κώστα Παραράς και Βασίλης Χαλκιάς.
Αναφερόμενος στον αγώνα του Ρεθύμνου, ο προπονητής του Φωστήρα Κώστας Ψυρόπουλος, τόνισε:
Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και με τα στατιστικά που έχει δείξει αυτή η ομάδα γίνεται ακόμη δυσκολότερο και αυτό το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει. Από εκεί και πέρα, όλοι θέλουν να μας κερδίσουν και όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο της επικράτησης απέναντι στον πρώτο. Η ομάδα μας δίνει διπλό κίνητρο σε κάθε αντίπαλο. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με σημαντικές δυνατότητες η οποία αξίζει το σεβασμό μας και σίγουρα μια πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας. Θα φροντίσουμε να είμαστε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο αλλά εξίσου σημαντικό είναι να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που έχουμε όσον αφορά τη θέση που βρισκόμαστε. Παρ” όλα αυτά έχουμε αποδείξει ότι πάντα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο παίζουμε για την νικη».
Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι οι απουσίες των Χαλκιά και Παραρά θα επηρεάσουν την ομάδα, ο έμπειρος προπονητής είπε:
Σίγουρα οι απουσίες όταν μιλάμε για βασικούς παίκτες κατά κάποιο τρόπο επηρεάζουν. Από εκεί και πέρα, όπως έχει συμβεί σε άλλα ματς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κένα επάξια με σημαντικούς παίκτες που έχουμε στην ομαδα”.