Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ!

psiropoulos-2-1000x600


Η συγκομιδή στα ματς με ΟΦΗ και Ερμή Ζωνιανών ήταν ικανοποιητική πέραν του δέοντος με τον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Ψυρόπουλο να δείχνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές.
 Ο ίδιος είδε τους παίκτες του να βγάζουν ψυχή και αυταπάρνηση, τηρώντας κατά γράμμα το αγωνιστικό πλάνο. 
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης.
 Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα τελευταία ματς είπε:
Ο μοναδικός κριτής των πράξεων είναι ο χρόνος. Το εννοώ γι αυτά που έχει πετύχει η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια αλλα και εμείς σαν τεχνικό επιτελείο και παικτες. Αυτός μας δικαιώνει.Παρότι είχαμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια κόντρα στον ΟΦΗ και κόντρα στον Ερμή και ήταν δύσκολο να παίρναμε κάποιους βαθμούς εμείς τα καταφέραμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές για την συμπεριφορά, την απόδοση και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τα ματς αυτά. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ αναγκαστικά βάση των απουσιών που είχαμε. Το σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα στέκεται καλά και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Στα δυο ματς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας και να δημιουργήσουμε φάσεις, κάτι που πράξαμε κυρίως στο ματς με τον Ερμή με τους Βελέτη και Όγκμποε, αλλα και σε εκείνο με τον ΟΦΗ όπου η δημιουργία μας ήταν εξαιρετική. Σίγουρα σε αυτά τα δυο παιχνίδια παρά τις δυσκολίες που είχαμε, ήταν πολύ καλή η αμυντική μας λειτουργία. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν για να αντιμετωπίσουμε τις απουσίες βοήθησαν σημαντικά και αυτό δείχνει ότι οι επιλογές που έχουμε κάνει είναι εύστοχες. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες και ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται θα παίζουν κιολας”.
Όσον αφορά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ατρόμητο Πειραιά, ο προπονητής του Φωστήρα είπε:
Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Η νίκη είναι ο μονόδρομος για εμας. Κοιτάζουμε μόνο το ματς με τον Ατρομητο. Πρέπει σε αυτο το παιχνίδι να παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι από τα ματς που σε κρατούν στην κορυφή και χρειάζεται υπομονή να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο”.