Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ... ΑΝΑΛΥΣΗ!Το fostiras-1926.blogspot.gr, σας αναλύει την επόμενη (14η) αγωνιστική!

ΤΡΙΓΛΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ Ματς για γερά νεύρα! Η Τριγλία ''καίγεται'' για βαθμούς στο κυνήγι της κορυφής! Από την άλλη η ομάδα της Βάρης ''καίγεται'' εξίσου για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην 10η θέση (η πρώτη από τις ομάδες που υποβιβάζονται)
Η Τριγλία έχει δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ η ομάδα της Βάρης έχει τρεις συνεχόμενες νίκες.
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ Η Κηφισιά θέλει να διεκδικήσει ότι μπορεί για την άνοδο, απέναντι στην μάλλον υποβιβασμένη Γλυφάδα. Η ομάδα των βορείων προαστίων, προέρχεται από ήττα στην Βάρη, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς έχει πάρει μόλις μια νίκη.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ   Μάχη σωτηρίας για τον Ατρόμητο που βρίσκεται στην 12η θέση, απέναντι στον μάλλον αδιάφορο Ιωνικό (6η θέση).
Ο Ιωνικός προέρχεται από μεγάλη σε έκταση νίκη με τον Ερμή 4-0. Η ομάδα των Καμινίων προέρχεται από το 0-0 στην Ραφήνα. Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έχει να σκοράρει τέσσερις αγωνιστικές.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑΣ Αυτό και αν είναι ντέρμπι ουραγών. Το Ηράκλειο βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση (13η), ενώ η ομάδα της Κρήτης ''το παλεύει'' (11ος).
Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη. Το Ηράκλειο νίκησε στην Γλυφάδα 2-3 και ο Κρουσσώνας στην Κρήτη 1-0 τον Εθνικό.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Η Κρητική ομάδα προσπαθεί να καθιερωθεί στις .... αδιάφορες ομάδες (8ος), ενώ ο Ηλυσιακός είναι πραγματικά αδιάφορος (5ος).
Και οι δυο προέρχονται από ήττα.
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΙΑΛΥΣΟΣ Το ντέρμπι την ημέρας! Ο Εθνικός που βαθμολογικά είναι αδιάφορος (7ος) έχει δείξει ότι στην έδρα του (στο Μοσχάτο) είναι αχτύπητος. Έχει 5 νίκες και μια ήττα!
Ο Ιάλυσος θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης, μετά από την νίκη επι της ομάδας μας!
ΟΦΗ - ΑΛΙΜΟΣ Ματς που δεν πρέπει να χάσει ο ΟΦΗ αν θέλει να ... σωθεί.. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 9η θέση (ο 10ος πέφτει), ενώ ο Άλιμος είναι από τώρα στα ... τοπικά.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ο πρώτος με τον τελευταίο. Η ομάδα μας θέλει οποιοσδήποτε την νίκη, απέναντι στην ίσως χειρότερη ομάδα του ομίλου. Ο Φωστήρας έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ η Επισκοπή έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια