Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΜΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ!

IMG_4923


Με πρωινή προπόνηση που θα λάβει χώρα το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΑΠΟ Φωστήρα για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Επισκοπή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. 
Εκτός μάχης έχει τεθεί οι τραυματίες Γιάννης Γιώρας, Βαρύτιμος Κουλακάρης, καθώς επίσης και οι τιμωρημένοι Σπύρος Δωροβίνης, Παύλος Λάσκαρης.
Να σημειωθεί παράλληλα ότι τα δελτία των Γεροκωνσταντή και Ταχματζίδη εκδόθηκαν ενώ δεν έχει συμβει το ίδιο με του Κόπελα του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί στην τελευταία στιγμη.  Αντίθετα οι Σταύρος Μάναλης και Μάριος Όγκμποε εξέτισαν τις ποινές τους στον αγώνα με τον Ιάλυσο.
Αναφερόμενος στον αγώνα με την Επισκοπή στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Φωστήρα Κωστας Ψυρόπουλος υπογράμμισε:
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και τις ημέρες των εορτών γνωρίζαμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε αρκετά για να ανασυνταχθούμε. Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και αυτό το ξέρουμε αρκετά καλά. Έχουμε δυο απουσίες των Δωροβίνη και Λάσκαρη, όμως επανέρχονται οι Μανάλη και Όγκμποε που είναι σημαντικοί για εμάς. Έχουμε μεγάλη προσμονή για το ματς αυτό. Θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε και θα παρουσιαστούμε δυνατοί σε αυτό το ματς μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Ρόδο. Μας έχει πεισμώσει αυτή η κατάσταση και από εδώ και στο εξής θα παρουσιαζόμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί σε όλα σημεία για να διεκδικούμε με μεγάλες αξιώσεις τη νίκη από το κάθε ματς. Παιχνίδια σαν αυτό που ακολουθεί είναι από εκείνα που μας έχουν κρατήσει βαθμολογικά ψηλά. Διότι μπορεί στα ντέρμπι να μην πήραμε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα όμως σε γενικές γραμμές οι νίκες σε έδρες απέναντι σε ομάδες που παλεύουν για την παραμονή ήταν ιδιαίτερες αφού μας διατηρούν στην κορυφή».
Τι κινήσεις θα κάνετε στην μεταγραφική περίοδο;
Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, καταρχάς να τονίσω ότι θα βασιστούμε κυρίως στην ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει κομβικό ρόλο στην πορεί.α μας δεν πρόκειται να παραχωρηθούν. Κοιτάζουμε με τις προσθήκες που γίνονται και την οικονομική δυνατότητα που έχουμε σαν ομάδα, να μπορέσουμε να κάνουμε τις μεταγραφές που έχουμε τη δυνατότητα για να μπορούμε να έχουμε στο υπόλοιπο περισσότερες λύσεις όσον αφορά τη διαχείριση του υλικού»