Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Η σωστή απόφαση του Φωστήρα…


Σε περιόδους υπερβολικού ανταγωνισμού βλέπουμε να χάνεται το μέτρο ωστόσο η διοίκηση του Φωστήρα έδειξε ότι θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ομάδων.
Μολονότι η ομάδα του Ταύρου αγωνίζεται τις τελευταίες δεκαετίες στις χαμηλές κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν πρέπει να παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο. Η ονομασία «Φονέας των Γιγάντων» δεν βγήκε τυχαία στον Φωστήρα που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, η διοίκηση του Φωστήρα ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του ΟΦΗ για την παραχώρηση μιας εξέδρας δείχνοντας την διάθεση να διοργανώσει ένα παιχνίδι που αρμόζει στις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Γιατί, για να τα λέμε όλα, κάλλιστα θα μπορούσε να αρνηθεί το αίτημα του ΟΦΗ θέλοντας να πολώσει το κλίμα. Αντιθέτως, έπραξε όπως έπρεπε να πράξει δείχνοντας πως πρέπει να σκέφτονται όλες οι ομάδες.
Μην ξεχνάτε πως στο φετινό πρωτάθλημα, ο ΟΦΗ έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο αντίθετα παραδείγματα όπως στην Ρόδο όπου οι οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν όρθιοι πίσω από τα κάγκελα ή στο Μοσχάτο όπου ο Εθνικός αρνήθηκε να παραχωρήσει μια εξέδρα επικαλούμενος την μικρή χωρητικότητα του γηπέδου.
ΠΗΓΗ: gentikoule.