Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Δ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: '' ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ!''

IMG_6436


Ένας από τους ανθρώπους που βοηθάει ηθικά και υλικά την ομάδα, είναι ο κ.Διονύσης Πανταζής.
Ο κ. Πανταζής έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook,

''Επειδή έβρεξε και εμφανίστηκαν τα σαλιγκάρια μια προσωπική επισήμανση και τοποθέτηση!!! Και δεν αναφέρομαι στο φίλο Αντρέα Χατζηχρήστο!
Να λυθεί μια και καλή το θεμα με τους επενδυτές!
Ηρθαν και πρότειναν να κατέχουν το 60% της ομάδας αφήνοντας το 40% σε μέλη της υπάρχουσας διοίκησης ! Με μια διαφορα ομως....Το 40% να βάζει παραπάνω λεφτα μηνιαιως!
 Επειδη μας ένοιαζε κ μας νοιάζει το καλο της ομάδας εγινε δεκτό και αυτο! Απο τοτε περιμένουμε τα λεφτα τους!!! Για πραξικόπημα δεν ξερω αλλα για αποχωρήσεις ! Υπαρχουν τα βιβλία που φαίνεται ποσο εχει ματώσει ο καθενας οικονομικά !!! 
Απο την αρχή μέχρι τωρα.... .Επειδη ακούστηκε θα το πω μια φορα! Δεν μετριέται η αγάπη για την ομάδα με τη φορολογική δήλωση του καθενός αλλα με πράξεις ! 
Δυστυχως επειδή μετέχουμε σε πρωτάθλημα με αμειβόμενους ποδοσφαιριστές υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις ! Αλλιως θα συμμετείχαμε σε τουρνουά αγάπης και λατρείας !
 Ειναι κρίμα για τη προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου κ των ποδοσφαιριστών μας να βγαίνουν διάφοροι και να λένε για πραξικόπημα κτλ....
 Αποχωρήσεις γίνανε μετα την απεργία των παιχτών ... Υπαρχουν τα παντα γραπτώς για τη προσφορά του καθενός !!!
Ας αφήσουμε την ομάδα να τερματίσει πρώτη και τα υπόλοιπα στο τελος της χρονιάς....''

Ο κ. Πανταζής μας διευκρίνησε ότι το παραπάνω κείμενο δεν έχει καμία σχέση με τους κ. Χατχηχρήστο και Καζαντζή και όπως δήλωσε ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα πετύχουμε την άνοδο!