Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ!Μετά την απάντηση που έδωσε ο κ. Καζαντζή, η πλευρά του Ανδρέα Χατζηχρήστου πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση κάνοντας νέα ειδική αναφορά στα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα γύρω από τον Φωστήρα.

Αναλυτικά η νέα του δήλωση:
''Με αφορμή την απάντηση του κ. Καζαντζή σε γνωστή ιστοσελίδα οφείλω για την πλήρη επίγνωση της αλήθειας να παραθέσω ακόμα μια αναφορά σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα στην ομάδα τους τελευταίους μήνες.
Καταρχήν, προσωπικά θέλω να μείνω στο υστερόγραφο από την απάντηση του κ. Καζαντζή, θεωρώντας παράλληλα ότι εξ ολοκλήρου το κείμενο είναι για ... γέλια.
Όσο αφορά την ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην επαγγελματική κατηγορία της Γ' Εθνικής, άπαντες γνωρίζουν και αναφέρομαι από τους παίχτες και τους προπονητές μέχρι και τους φιλάθλους πως προχώρησε η ομάδα από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος.
Ας κρατήσω όμως την άποψη που παρέθεσε στο υστερόγραφο της απάντησης του και εύχομαι να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε σε 15 πρώην και νυν άτομα του διοικητικού συμβουλίου.
Άλλοστε οι υποσχέσεις της ομάδας ολοκληρώνονται σε δυο μήνες και να θυμίσω ότι τους προηγούμενους εφτά μήνες οι υποσχέσεις του, έμειναν στα ... λόγια. Εκτός, αν τελικά και χρειαζόμαστε και οι δεκαπέντε παρακολούθηση από γιατρό με ειδικότητα στον τομέα της ψυχιατρικής''.

ΠΗΓΗ:stoplekto