Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΔΩΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!''Το κεφάλαιο Ηράκλειο ανήκει στο παρελθόν για τον Φωστήρα μετά τη νίκη με 2-0, και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου κοιτούν μπροστά αφού ακολουθεί ο αγώνας με την Κηφισιά στο “Ζηρίνειο”.
Ο τεχνικός της ομάδας του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς στάθηκε στην θετική εικόνα των παικτών του λέγοντας: 
«Όσον αφορά τον αγώνα, ζητούμενο για εμάς ήταν οι βαθμοί. Παίξαμε όσο χρειάστηκε για να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά. Η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή αφού βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια που απαιτούσαν οι συνθήκες του αγώνα. Πετύχαμε τα γκολ που έπρεπε και κοιτάξαμε στη συνέχεια να διαχειριστούμε τον αγώνα. Έπειτα δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά κυρίως στους Γεροκωνσταντή και Κουτσούμπα ώστε εγκλιματιστούν και να δούμε εάν μπορούν να προσφέρουν λύσεις. Άλλωστε η ομάδα νέων είναι πρωταθλήτρια στη διοργάνωση που συμμετέχει και όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες θα χρησιμοποιούμε νέα παιδιά».
Ερωτηθείς για τα συναισθήματα του που αντιμετώπισε την πρώην του ομάδα, ο κ. Ψυρόπουλος είπε:
 «Το συναίσθημα ήταν θετικό. Θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα για το Ηράκλειο όσον αφορά τη τύχη του στην κατηγορία διότι πέρυσι με όλους τους ανθρώπους βιώσαμε ωραίες στιγμές».
Όσον αφορά τη συνέχεια και τον αγώνα που ακολουθεί με την Κηφισιά, ο Καλαματιανός προπονητής υπογράμμισε:
 «Από σήμερα μπήκαμε στο πρόγραμμα του συγκεκριμένου αγώνα και θα δουλέψουμε διότι μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Όλα τα παιχνίδια άλλωστε πρέπει να τα προσεγγίζουμε με διαφορετικό τρόπο. Θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για τον αγώνα της Κυριακής και θα προετοιμαστούμε ώστε να παρουσιαστούμε καθώς πρέπει στις συνθήκες του αγώνα».