Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

psiropoulos


Διατεθειμένος να αποδείξει ότι δίκαια βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι ο Φωστήρας, ο οποίος την Κυριακή φιλοξενείται στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» από τον Ηλυσιακό.
Διοίκηση, κόσμος, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είναι συσπειρωμένοι με κοινή συνισταμένη να αποτελεί η κατάκτηση της νίκης που θα διατηρήσει τον ιστορικό «Φονέα» στην κορυφή του 4ου ομίλου με μαξιλαράκι ασφαλείας το +6 από Τριγλία Ραφήνας και ΟΦΗ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, αγώνα δρόμο για να προλάβει το ματς θα κάνει ο Σπύρος Δωροβίνης, σε αντίθεση με τον Παύλο Λάσκαρη που έχει τεθεί νοκ αουτ αφού δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης.
Στο μεταξύ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηλυσιακό, ο προπονητής της ιστορικής ομάδας, Κώστας Ψυρόπουλος τόνισε: 
«Ο δικος μας ο τρόπος είναι από την αρχή συγκεκριμένος και σταθερός. Πρέπει να δείξουμε τη σταθερότητα που ειχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια όσον αφορά το αποτέλεσμα γιατί μόνο αυτό μας έλειψε από το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να παίξουμε ορθολογικά σε ένα παιχνίδι που έτσι και αλλιώς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύω ότι παρά τις γηπεδικές συνθήκες μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».
Ερωτηθείς εάν θεωρεί το ματς κομβικό για τη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς είπε:
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα για την κατάληψη της 1ης θέσης. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό μια ιστορική ομαδα, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μας βρίσκεται στο πως θα μπορέσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο πέραν της νίκης».
ΠΗΓΗ:stoplekto