Κυριακή, 24 Απριλίου 2016

ΕΥΚΟΛΑ 3-1 Ο ΦΟΝΕΑΣ!Το σύνολο του Κώστα Ψυρόπουλου πήρε... και με το παραπάνω αυτό που ήθελε απέναντι στον Ιάλυσο (3-1).

Καλύτερη εξέλιξη δεν θα περίμενε ο Φωστήρας, στη συνάντησή του με τον Ιάλυσο στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. 
Η ομάδα του Ταύρου αφενός πήρε το τρίποντο που ήθελε απέναντι στους Ροδίτες (3-1), αφετέρου είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να αποβάλλονται με δεύτερη κίτρινη, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσουν τις ποινές τους κόντρα στην Επισκοπή και θα είναι έτοιμοι για τον «τελικό» της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο «Γεντικουλέ».
Μόλις στο 4' ο Ντάφλας είχε δοκάρι μετά από προσωπική ενέργεια και σουτ, στο 6' ο Όγκμποε έκανε το 1-0 με πλασέ μετά από γύρισμα του Ντάφλα, ενώ στο 23' ο ίδιος ποδοσφαιριστές πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 2-0, μετά από ασίστ του Ταχματζίδη. 
Στο 31' ο Ιάλυσος μπήκε ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Π. Αθανασίου μετουσίωσε πέναλτι που υποδείχθηκε για χέρι του Μαγγίνα. 
Στο δεύτερο μέρος, συγκεκριμένα στο 68', το σύνολο του Κώστα Ψυρόπουλου «κλείδωσε» το τρίποντο, χάρη σε πλασέ του Παραρά μετά από φάουλ του Ντάλλα και αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων. 
Ένα λεπτό νωρίτερα ο Καϊμακαμούδης είχε δοκάρι με πλασέ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 86' αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Χαλκιάς και ο Μανάλης, ενώ το ίδιο συνέβη με τον Παραρά στο 91', λίγο μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο!
Διαιτητής ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας), με βοηθούς τους Παπανικολάου και Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας).
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Χαλκιάς, Μανάλης, Παραράς (90' Νικολόπουλος), Σκάρος, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (46' Καϊμακαμούδης), Ντάλλας, Όγκμποε, Ζαγοριανός (76' Γεροκωσταντής), Ντάφλας

ΙΑΛΥΣΟΣ (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος (54' λ. τρ. Λουτριώτης), Σπάρταλης (53' Σταυλάς), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Φονσέκα, Π. Αθανασίου, Μαθιός, Α. Αθανασίου (28' Καρπαθάκης).

ΠΗΓΗ: pamebala.