Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΛΗΣ!Στο στόχαστρο ομάδων της Super League o Μάναλης

Καταπληκτική σεζόν με τον Φωστήρα κάνει ο Σταύρος Μάναλης και ήδη έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Super League.
Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Φωστήρα Σταύρος Μανάλης είναι ένας από τους καλύτερους παίχτες της κατηγορίας, συμβάλλοντας στην πορεία του πρωταθλητισμού του «Φονέα των Γιγάντων» που είναι πρώτος στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής!
Ο Μανάλης με πλούσιο βιογραφικό στα πόδια του και πολλές παραστάσεις, πραγματοποιεί φοβερή σεζόν με 8 ασίστ και ένα γκολ και ήδη πολλές ομάδες της Super League, που τον έχουν παρακολουθήσει σε πολλά ματς, έχουν κάνει ήδη κρούση για να τον αποκτήσουν και θεωρείται βέβαιο ότι από την επόμενη σεζόν θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία.
Ο Σταύρος Μανάλης ξεκίνησε τη μπάλα το 2005 από τις ακαδημίες του Αχαρναικού σαν αριστερό μπάκ. Στο παιδικό αναδείχθηκε δύο χρονιές πρωταθλητές, ενώ στο εφηβικό ήταν για μια χρονιά πρωταθλητές. Ταυτόχρονα από την ηλικία των 14 χρονών και για 3 χρόνια έπαιζε και στην μικτή ΕΠΣΑΝΑ.
Στην ηλικία των 16 χρονών προωθήθηκε στο αντρικό του Αχαρναϊκού και για μισό χρόνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα. 
Την επόμενη χρονιά έπαιξε βασικός (28 παιχνίδια από τα 30) σαν αριστερό μπακ και πανηγυρίσε την άνοδο στην Γ΄' Εθνική. 
Την επόμενη χρονιά υπέγραψε το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών και αγωνίστηκα σε 18 από τα 22 παιχνίδια, με άνοδο στην Β’ Εθνική τερματίζοντας στην 3η θέση. 
Στην Β’ Εθνική έπαιξε 8 παιχνίδια ώσπου το καλοκαίρι του 2014 έφτασε κοντά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικά δεν συμφώνησε και κατέληξε στον Αστέρα Βάρης, όπου μετά από μία εξαιρετική σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Φωστήρα

ΠΗΓΗ: gazzetta