Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: ΦΩΣΤΗΡΑΣ!


Συνεχίζουμε με τον Φωστήρα.
Τι να πεί κανένας για τον Φωστήρα φέτος.
ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
Οταν μια ομάδα πέφτει απο την Β.Εθνική στην Γ.Εθνική τα πράγματα για ανασυγκρότηση δεν είναι ευκολα. βλέπε Επισκοπή ,Τράχωνες που έπεσαν δευτερη χρονιά σερι.Ο Φωστήρας όμως απέδειξε γιατί είναι μεγάλη ομάδα και με ιστορία.Εκέι στον Τάυρο πρέπει να την αγαπούν πολύ την ομάδα τους.Ο Προπονητής Κωστας Ψυρρόπουλος εχει δηλώσει οτι οταν ανέλαβε ούτε ρούχα δεν είχε η ομάδα.Οσο γιά δελτία ποδοσφαιριστών ούτε συζήτηση.Παρόλα αυτά το μεγάλο ονομα της ομαδας και ο Κυριος Ψυρροπουλος 'επεισαν ποδοσφαιριστές με εμπειρία και κίνητρο να στελεχώσουν την ομάδα. Εφτιαξαν μια ομάδα με κύριο χαρακτηριστικό την εμπειρία την δύναμη και το πάθος . Μιά ομάδα που σε κάθε παιχνίδι εβαζε στόχο την νίκη και όταν έβαζε το γκόλ το ματς τελειωνε.Η άμυντική λειτουργία  αυτής της ομάδας ήταν απιστευτη. Ολα αυτά με πολύ προσπαθεια απο τούς ήρωες πραγματικα της διοικησης της ομάδας του Φωστήρα και τον κόσμο που πραγματικά πρέπει να ξεπέρασαν τους εαυτους τους φέτος. Ο ΟΦΗ όμως και το μπάτζετ του ήταν απλησίαστο για αυτόύς.Δεν μπόρεσαν τον Δεκέμβρη να κάνουν κάποιες προσθήκες.Τα οικονομικά προβλήματα όμως δεν πτόησαν ουτε τον προπονητη ουτε τους παιχτες του Φωστήρα.Στό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στον Ταυρο ενώ όλοι περίμεναν το τέλος της παραστασης για φέτος ,ο Φωστήρας νίκησε ανετα και η αγωνία κράτησε μεχρι το τέλος της χρονιάς..
Ο Φωστήρας έχασε το πρωτάθλημα οχι απο τον ΟΦΗ αλλα απο όλη την Κρήτη αφού για να μείνει δεύτερος έπρεπε να μην κερδίσει ούτε ενα αγώνα στην Κρήτη..Μόνο μπράβο αξίζει σε αυτην την ομάδα.
ΜVP κατα σειρα.
Ψυρροπουλος γιά το χτίσιμο ,την ομάδα γρανίτη που έφτιαξε

και την μάχη που εδωσε μεχρι τέλος.
Ο κόσμος της ομάδας, Ολοι οι ποδοσφαιριστές.Η Αμυνα της ομάδας ,ο Δωροβίνης που ήταν Δωροβίνης και οι εκπληξεις Ογκμποε και Λασκαρης .

ΠΗΓΗ: neapodosfairougethnikis