Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Κώστας Ψυρόπουλος: «Ανέβηκε η καλύτερη ομάδα»

psiropoulos-2


Από την αρχή γνώριζαν ο Κώστας Ψυρρόπουλος και οι παίκτες του πόσο δύσκολο έργο θα είχαν απέναντι στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Ταύρου στην συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά τα όσα είπε: 
«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι επρόκειτο να είναι δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Είχαμε να παίξουμε μια κατηγορία και ο ΟΦΗ είχε το πλεονέκτημά. Οι συνθήκες δεν ήταν εύκολες για εμάς. Ο ΟΦΗ είχε την ποιότητα και τον κόσμο για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού. Εμείς κάναμε την δική μας προσπάθεια σήμερα, με ελλείψεις χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Καταλαβαίνετε ότι το ροστερ μας από την αρχή της σαιζόν είναι αρκετά μικρό και όταν υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όλη την χρονιά, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι μπήκαμε αρκετά καλά είχαμε καλή προσαρμογή και δεν αφήσαμε χώρους.
Είχαμε πολύ καλό συντονισμό όμως ένα φάουλ και από ένα λάθος της άμυνας δεχθήκαμε το γκολ με τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα για εμάς τότε. Σε τέτοιες περιπτώσεις γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ είχε καλά “πόδια” και προσπαθούσαμε να το αποφύγουμε. Μετά το γκολ συνεχίσαμε και καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο με αυτό ο σκορ όμως στην επανάληψη μείναμε με 10 παίκτες από το 55′ και δεν αφήσαμε τον εαυτό μας να παίξει ποδόσφαιρο. Όσο δύσκολο και αν είναι και το λέω αυτό χωρίς να θέλω ποτέ να μιλάω για την διαιτησία η οποία ήταν εξαιρετική, εμείς θέλαμε να παίξουμε και να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο. Φτάσαμε στο τελευταίο και πολύ δύσκολο παιχνίδι της σαιζόν με πάρα πολλές απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες. Ο ΟΦΗ είχε το πάνω χέρι και μετά από το γκολ που πέτυχε αλλά και έπειτα την αποβολή δεν ήταν δύσκολο να σταθούμε με αξιοπρέπεια.
Ξεκινήσαμε την χρονιά μετά την πτώση της ομάδας και η προσπάθεια που έγινε ήταν τιτάνια. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά μας στην αρχή είχαν φέρει μια κατάσταση στην οποία δεν υπήρχε ούτε μια κάλτσα και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Αν δεν έρχονταν η νέα διοίκηση δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Οι συνθήκες ήταν αντίξοες στην καθημερινότητα της ομάδας και αυτό μας δυσκόλεψε ειδικά όταν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό. Στον Αθλητισμό δεν υπάρχουν πατέντες, είμαι χρόνια προπονητής και ανεβαίνω κατηγορίες οπότε ξέρω πως πρέπει να στηθεί μια ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Συγχαρητήρια στον κόσμο, στους παίκτες και την διοίκηση για την φετινή προσπάθεια».
Σε ερώτηση για το αν έπαιξαν ρόλο οι αποφάσεις του διαιτητή σχολίασε::
 «Σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο διαιτητής και οι αποφάσεις του. Η ομάδα έχασε την άνοδο στο τελευταίο 90′. Οι απουσίες μας επηρέασαν όμως “ανέβηκε” η καλύτερη ομάδα. Συγχαρητήρια στο Νίκο Νιόπλια για την δουλειά που έκανε. Άλλαξε την εικόνα του ΟΦΗ. Δε φτάνει μόνο να υπάρχουν καλοί παίκτες αλλά και ένας προπονητής με εμπειρία που να μπορεί να αλλάζει καταστάσεις».