Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ: ''ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΣ!Από σαράντα κύματα πέρασε φέτος ο ιστορικός ΦΩΣΤΗΡΑΣ!
Μετά από αλλεπάλληλες γενικές συνελεύσεις, το περασμένο Ιούνη, η ομάδα μας συγκρότησε το νέο 13μελές ΔΣ , προερχόμενο από τις εκλογές της 17/6/2015.
Το νέο αυτό συμβούλιο αποτελούταν από τους: πρόεδρος ο κ. Λ. Χαρμπάτση  α΄αντιπρόεδρο ο κ. Ν. Βιδάλης, β' αντιπρόεδρος κ. Σ. Τσώνης, Γραμματέας κ. Σ. Σκορδίλης, Γενικός αρχηγός κ. Α. Μόνης, Ειδικός Γραμματέας κ. Μ. Στουπάκης, Ταμίας κ. Σ. Ρόζος, Υπεύθυνος Γηπέδου κ. Σ. Φραγγούλης, Υπεύθυνος Ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γ. Χαρμπάτσης, Υπεύθυνοι ακαδημιών και Δημοτικών Θεμάτων κ.κ. Β. Γρούμπας, Σ. Καράμπελας, Μέλος κ. Β. Ζαγοραίος, Υπεύθυνος Τύπου κ. Γ. Σκλακινιώτης.
Οι άνθρωποι αυτοί, που όλοι τους προέρχονται από την ... εξέδρα, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την ομάδα, ανέλαβαν το δύσκολο έργο της ''ανασυγκρότησης'' του ΦΩΣΤΗΡΑ!
Και τα κατάφεραν πολύ καλά!
Στην πορεία, κάποιοι απ' αυτούς παραιτήθηκαν, αφήνοντας όμως την ομάδα στην περίοπτη θέση της κορυφής.
Την τύχη της ομάδας συνέχισαν οι υπόλοιποι πλαισιωμένοι με άλλους Φωστηριώτες που βοηθούσαν  ηθικά και οικονομικά την ομάδα.
Επικεφαλής αυτού του σχήματος, ο Μανώλης Στουπάκης, που από τις 16/1/2016 εξελέγει από το ΔΣ πρόεδρός του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ, αλλά και το υπόλοιπο ΔΣ, ακριβώς μετά την λήξη του πρωταθλήματος παραιτήθηκαν, για να διευκολύνουν τον σύλλογο να βρει τον δρόμο του με νέους επενδυτές ή επίδοξους παράγοντες, χωρίς να κάνουν χρήση του καταστατικού που μιλάει για θητεία δυο χρόνων!

Το fostiras-1926.blogspot.gr, βρήκε και συνομίλησε με τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μανώλη Στουπάκη ο οποίος μας είπε:

''Είναι μεγάλη τιμή για μένα που διατέλεσα πρόεδρος στον ΦΩΣΤΗΡΑ.
Είμαι οπαδός αυτής της ομάδας από μικρό παιδί και όχι παράγοντας.
Μπήκα μπροστά, όπως και άλλοι, για να βοηθήσω στην προσπάθεια για την διατήρηση της ομαλότητας ως το τέλος του πρωταθλήματος.
Βοήθησα, όσο μπορούσα, να ελαχιστοποιήσω τα προβλήματα της ομάδας. 
Ευχαριστώ τους φίλους του ΦΩΣΤΗΡΑ και τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους σε όλη την χρονιά.
Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά και για την συνεργασία μας.
Εύχομαι το επόμενο Διοικητικό συμβούλιο να είναι σε σωστές βάσεις και η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που θα θέσει για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Θα είμαι αρωγός σε όποια προσπάθεια, αλλά όχι σε Διοικητικό σχήμα''.

Και ο κ. Στουπάκης κατέληξε:

''Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις μικρότητες και τους εγωισμούς και όλοι μαζί να δουλέψουμε για αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ: Τον ΦΩΣΤΗΡΑ μας''