Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ: (ΠΟΔ. ΟΦΗ) ''ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ''

fragoufoberi


«Aνυπομονώ για το παιχνίδι με το Φωστήρα. Στο παιχνίδι αυτό, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε αυτό που πρέπει» δήλωσε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα topiko24.gr.
Ο έμπειρος μέσος του ΟΦΗ αναφέρεται στην πορεία του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο, την έλευση του Νίκου Νιόπλια και των μεταγραφών και επισημαίνει ότι στην αναμέτρηση ΟΦΗ-Φωστήρας οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα πρέπει να συμβάλλουν ώστε να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των αντιπάλων αλλά και της κρισιμότητας της αναμέτρησης.
Για τα προγνωστικά του ενόψει του τελευταίου αγώνα ΟΦΗ-Φωστήρας στο Γεντί Κουλέ:

«Δεν θα κάνω πρόβλεψη αλλά αυτό που θα σου πω είναι ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί στα δυο τελευταία παιχνίδια μόνο για τη νίκη. Άλλωστε, με την έλευση του Νίκου Νιόπλια ο στόχος που τέθηκε εξαρχής ήταν να πάμε για το απόλυτο. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν μόνο νίκες σε μια σειρά απαιτητικών αγώνων κι αυτό φάνηκε καθώς είχαμε κάποιες βαθμολογικές απώλειες.
 Κατά συνέπεια, σε πρώτη φάση, θα παίξουμε στον Άλιμο για τους τρεις βαθμούς και μετά θα πάμε στο τελευταίο εντός έδρας ματς με το Φωστήρα για να κάνουμε αυτό που πρέπει και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Πάντως, ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί λόγω της κρισιμότητάς του θα έχει τρομερό παλμό, υπέροχη ατμόσφαιρα και μεγάλη αγωνία για παίκτες και κόσμο. 
Εύχομαι να το απολαύσουμε όλοι και οι αντίπαλοί μας, φυσικά, κι ας κερδίσει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο! Αυτό που πραγματικά επιθυμούμε είναι έναν διαιτητή 50-50 και κυρίως, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αν υποτεθεί ότι έχουμε φτάσει σ’ αυτά με ισοβαθμία. Ουσιαστικά, θέλουμε να παιχτεί ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο (π.χ. χωρίς συνεχείς διακοπές για καθυστέρηση, συχνά και άσκοπα πεσίματα στο έδαφος κτλ) και είμαι βέβαιος ότι αυτό θέλει και ο Φωστήρας.
Στο «Γεντί Κουλέ» θα αναμετρηθούν δυο ιστορικές ομάδες και αυτό που θα ζήσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο αλλά και ο κόσμος απ΄ τις κερκίδες οφείλει να είναι αντάξιο της ποιότητας των αντιπάλων αλλά και της κρισιμότητας της αναμέτρησης.»