Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ .... ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!Μετά το τέλος των εργασιών της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του ΦΩΣΤΗΡΑ, εμφανίστηκε στα γραφεία του συλλόγου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου.
Ο κ. Δήμαρχος αφού συνεγχάρει τον ΦΩΣΤΗΡΑ για την πορεία του στο πρωτάθλημα, μίλησε για τεκταινόμενα γύρω από τις εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου.
Ο κ. Ευθυμίου είπε ότι το ποσόν των 300.000 ευρώ που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου θα εγκριθεί εντός των ημερών από την Περιφέρεια, όμως η γραφειοκρατία που απαιτείται θα καθυστερήσει το έργο.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος εκταμιεύει το ποσό των 25. 000 ευρώ για την σπορά και την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου.
Το έργο αυτό θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα.
Επίσης, ο κ. Ευθυμίου είπε ότι  η έκταση του γηπέδου έχει πολεοδομικά προβλήματα με συνέπεια να μην υπάρχουν σαφείς ΄΄τίτλοι ιδιοκτησίας'', Όταν λυθούν αυτά τα προβλήματα (θα προσπαθήσει μες στο καλοκαίρι ο Δήμος) η Περιφέρεια έχει υποσχεθεί να προχωρήσει με εργασίες σε κερκίδες και αποδυτήρια.
Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι τα γήπεδα 5χ5 ανήκουν οριστικά στον ερασιτέχνη ΦΩΣΤΗΡΑ και αυτό το καθεστώς δεν πρόκειται να αλλάξει.
Όσο για το κυλικείο τόνισε ότι η ανάθεση αυτή μπαίνει σε νέο διαγωνισμό.
Ο κ. Ευθυμίου δέχθηκε πολλές ερωτήσεις αλλά και παράπονα τόσο από τους παραβρισκόμενους φιλάθλους, όσο και από τους Yello Army.
..........................................................................................................................
Το fostiras-1926.blogspot.gr, εκφράζει τον προβληματισμό του για την καθυστέρηση των έργων, παρά τις ως τώρα αντίθετες διαβεβαιώσεις........
......Τα συμπεράσματα δικά σας .........