Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ''!!!Ο Κώστας Ψυρόπουλος, μίλησε στο stoplekto, για την περασμένη του χρονιά στον ΦΩΣΤΗΡΑ.
 Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:
Η χρονιά ξεκίνησε με τεράστια δυσκολία κάτι που το γνώριζα εξ αρχής αλλά δεν φοβήθηκα διότι εμπιστεύτηκα ανθρώπους όπως ο Ζαγοραίος, Στουπάκης αλλά και ο Χαρμπάτσης. Συμφωνήσαμε να πάμε το καράβι μεχρι τέλος παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν όπως το γεγονός ότι δεν μπορούσαμε να δώσουμε προκαταβολές σε παίκτες που θέλαμε λόγω των capital controls. Ήθελα να πάρω κάποιους παίκτες που είχαμε συνεργαστεί και… ταίριαζαν στην ομάδα και το έπραξα διότι τους πίστεψα. Μετά υπήρχαν κάποιες διοικητικές ανακατατάξεις που επηρέασαν κάπως την ομάδα, με ορισμένους ανθρώπους να εισχωρούν στο διοικητικό συμβουλίου και λίγο μετά η κατάσταση ομαλοποιήθηκε. Η πορεία μας ήταν εξαιρετική και κάθε Κυριακή με κάθε νίκη που κάναμε αποκτούσαμε ψυχολογία. Δουλέψαμε αρκετά παρά τα προβλήματα και με την υπομονή αλλά και με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων δίναμε το καλύτερο μας εαυτό και παίρναμε το αποτέλεσμα που θέλαμε που δεν ήταν άλλο πέρα από τη νίκη. Σίγουρα, αυτό μας διατηρούσε στην κορυφή και μας έδινε το κίνητρο να συνεχίσουμε παρά τις δυσκολίες”.
Ερωτηθείς τι έφταιξε και η ομάδα δεν κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα, ο έμπειρος προπονητής είπε: 
Οι λόγοι θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν ήταν αγωνιστικοί. Υπήρξαν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μας επέτρεψαν να αντιστρέψουμε κάποια γεγονότα. Αυτή ήταν η διαφορά. Άλλωστε η ομάδα ήταν πρώτη και βάση αποτελεσμάτων η καλύτερη στον όμιλο. Σίγουρα όπως εξελίχθηκε δίκαια ο ΟΦΗ ανέβηκε. Με τις κινήσεις που έκαναν οι άνθρωποι του αλλά και με το νέο προπονητή, απέκτησαν καλούς ποδοσφαιριστες που έκανα τη διαφορα. Από εκεί και πέρα θέλω να αναφερθώ σε κάποιους ανθρώπους που με στήριξαν και ήταν τιμή για εμένα η πρόταση που μου έκαναν να επιστρέψω στην ομάδα. Εκείνοι ήταν οι Λευτέρης Χαρμπάτσης, Μανώλης Στουπάκης, Βασίλης Ζαγοραίος, Δημήτρης Δανικόγλου, Ανδρέας Χατζηχρήστος, Σταμάτης Καζαντζής, Διονύσης Πανταζής, Γιώργος Πετρινώλης, Χρήστος Χατζησπύρου, ο Αντώνης Τσάτσος που ήταν ο μεγάλος χορηγός μας και ο Στέλιος Τζώνης”.
Για τη δουλειά που έγινε και αναδείχθηκαν παίκτες νεαροί σε ηλικία που είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους, ο Καλαματιανός προπονητής είπε:
Το κάνουμε σε όλες τις ομάδες που έχουμε πάει κι εγώ και οι συνεργάτες μου, δηλαδή να στηριζόμαστε σε νέα παιδιά που πιστεύουμε στις δυνατότητες τους. Υπάρχουν τέσσερα πέντε παιδιά όπως ο Μάναλης, ο Λάσκαρης, ο Ντάφλας και ο Όγκμποε που πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ. Είναι σημαντικό να κάνεις πρωταθλητισμό και να αναδεικνύονται ποδοσφαιριστές. Για εμένα προσωπικά είναι κάτι συνηθισμένο και γίνεται μέσα από πίεση και δουλειά.Πάντως είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να αλλάξεις τη νοοτροπία που έχουν αυτά τα παιδιά για να μπορέσεις να τους περάσεις τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν για να ενσωματωθούν στην ομάδα.Σημαντικό έργο έγινε και στην ομάδα νέων που κατέκτησε και το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, από τον κ. Βερύγο που μετά από εισήγηση δική μου ήρθε στην ομάδα. Χρησιμοποιήσαμε αρκετούς νεαρούς παίκτες και στην α” ομαδα και έδειξεν ότι εφόσον δουλέψουν σωστά έχουν μέλλον.
Για την ανοδική πορεία και τη μεταγραφή του Μάριου Όγκμποε, ο Κώστας Ψυρόπουλος είπε: 
Έχει τεράστιες δυνατότητες, χαίρομαι για τη μεταγραφή του και πιστεύω να σταθεί επάξια στην ομάδα που πήγε.
ΠΗΓΗ: STOPLEKTO