Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ''ΧΟΛΗ'' ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!Οι εξελίξεις του διημέρου στον ΦΩΣΤΗΡΑ, ''χαροποίησαν'' ιδιαίτερα γνωστό ''αθλητικό - αντικειμενικό - ειδησιογραφικό" (!!!) site της Πελοποννήσου.
Το εν λόγο site, δεν έχει κρύψει την χαρά του, σε όποιο πρόβλημα έχει ή φαντάζεται πως έχει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ.
Στα δυο χθεσινά του άρθρα (το ένα από το blog μας και το άλλο από το stoplekto) είχε τίτλο ''μπάχαλο'' και ''χαμός στον φωστήρα'', ενώ και στα περισσότερα άλλα άρθρα του, βγάζει την αντιπάθειά του προς την ομάδα μας.
Σας παρουσιάζουμε μερικά:
Την έλευση του Κώστα Αρζένη, την παρουσίασε σαν.....''άγνωστο και αμφιβόλου αξίας προπονητή''.
Ειρωνεύτηκε την ανακοίνωση της διοίκησης για την διαιτησία στην Αμαλιάδα.
Ειρωνεύτηκε επίσης την καταγγελία της ομάδας μας για την φιλοξενία στην Θήβα με την υποσημείωση  "Τολμάς και έχεις παράπονα και... εσύ;". 
Αλλά και πιο πριν το συγκεκριμένο site, έχει βγάλει ''χολή'' για όλα τα θέματα του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Έχει βάλει τίτλους όπως: ''Δεν πληρώνει ο φονέας'' ή ''Ο εξαιρετικός Ζαγοριανός πληρώνει την νύφη στον Ταύρο'' κλπ.
Σε όλο αυτόν τον καταιγισμό δημοσιευμάτων, δεν παρέλειψε να εξυμνήσει τα ''δικά του παιδιά''. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μπαλασάκη και τον Μάριο Μπιτσάνη!

Το fostiras-1926.blogspot.gr, σαν οπαδικό και όχι αντικειμενικό site εφ όλης της ύλης, παρακαλεί το Καλαματιανό site να ... κρύψει την εμπάθεια του προς την ομάδα μας!
Και μόνο το όνομα της ομάδας μας (μαζί με την Παναχαική), αναβαθμίζει τον όμιλο της Πελοποννήσου στην Γ' Εθνική.

Το fostiras-1926.blogspot.gr, προτείνει στο συγκεκριμένο site να σταματήσει να ασχολείται με τον ΦΩΣΤΗΡΑ (αφού δεν μπορεί να το κάνει αντικειμενικά) και να συνεχίσει να ασχολείται με το ... sarvivor, που ενδεχομένως το κάνει καλύτερα.