Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Ο ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΣΤΗΡΑ

Το fostiras-1926.blogspot.gr έχει ασχοληθεί από πέρυσι, πολλές φορές με την εγκατάλειψη του γηπέδου ''Σπύρος Γιαλαμπίδης''.
Πέρυσι το blog μας, είχε επικοινωνήσει κατ' επανάληψη με τον υπεύθυνο αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου κ. Δημ. Κόλλια.
Ο κ. Κόλλιας μας είχε διαβεβαιώσει ότι τα έργα θα άρχιζαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, κάτι όμως που είχε διαψεύσει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Ευθυμίου στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου.

Σήμερα, ο επίσημος ΦΩΣΤΗΡΑΣ με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει την Δημοτική αρχή, ότι ζητάει ακόμα και .... αμοιβή για την χρήση των γηπέδων 5χ5 από τις ακαδημίες του συλλόγου !!! 

Σας παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση:

''Η φετινή σεζόν γνωρίζαμε σαν ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ θα είχε αρκετές δυσκολίες και ότι τα χρήματα που θα έπρεπε να δαπανηθούν θα ήταν αρκετά συγκριτικά με πέρυσι. Άλλωστε, σε μια εποχή όπως ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου ... πετάει αετό κάθε φορά που του ζητείτε η στήριξη του προς την ομάδα, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.
Ο Δήμαρχος της περιοχής θα πρέπει να θυμηθεί ότι ο Ταύρος είναι συνδεδεμένος με τον ΦΩΣΤΗΡΑ και ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ με τον Δήμο Ταύρου και θα χρειαστεί να σταματήσει να πηγάζει αυτό το μένος προς τον σύλλογο που έχει αναδείξει παίχτες όπως ο Δειμέζης και τελευταία ο Τασουλής που φόρεσε μάλιστα και το εθνόσημο.
Η αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο εχθρική από ανθρώπου που το λιγότερο που τους ενδιαφέρει είναι η ... καρέκλα τους και τίποτα παραπάνω.
Η βοήθεια που έταξαν που είναι; Έμεινε στα λόγια παρά την στήριξή μας προς το πρόσωπό τους.
Τους ... έτσουξε που παραχωρήσαμε στις ακαδημίες το βοηθητικό γήπεδο και με επίσημο έγγραφό τους τόλμησαν να μας αναφέρουν ότι τους κάνουμε ... ζημιά αφού ο Δήμος πρώτη φορά στα χρονικά μαθαίνουμε ότι λειτουργεί σαν μαγαζί.
20.000 ευρώ έχασε ο Δήμος και θα ... πέσει μάλλον έξω από τον προυπολογισμό  που είχε κάνει στην αρχή της σεζόν, σαν ένα καλοστημένο μαγαζί. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής σοβαρευτείτε και σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια εαν έχετε λίγη αξιοπρέπεια διότι θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.
Το γήπεδο την περσινή σεζόν συντηρήθηκε  από την διοίκηση της ομάδας η οποία ξόδεψε τουλάχιστο 10.000 ευρώ προκειμένου οι αθλητές να προπονούνται σε φυσιολογικές συνθήκες και να μην υποστούν σοβαρό τραυματισμό.
Φέτος δεν άλλαξε κάτι, πληρώνουμε φύλακα και προσωπικό για την φροντίδα και την προστασία του γηπέδου κάτι που δείχνει το μένος, το μίσος και το γεγονός ότι ο Δήμος μάλλον δεν θέλει τον ΦΩΣΤΗΡΑ στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Εαν συνεχιστεί αυτή η στάση τότε να του καταθέσουμε την σφραγίδα και να του παραχωρήσουμε την ομάδα''.

Το fostiras-1926.blogspot.gr θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να αποκτήσει ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ γήπεδο που αρμόζει στην 90χρονη ιστορία του.
Το fostiras-1926.blogspot.gr, θα γίνει αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας για το καλό της ομάδας, μακριά όμως από πολιτικές, Δημοτικές ή προσωπικές επιδιώξεις.

Το fostiras-1926.blogspot.gr θα επανέλθει γ' αυτό το θέμα σύντομα.