Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Δ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ''ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ''

Αποτέλεσμα εικόνας για ALERT TV - παμε μπαλα


Στο τηλεοπτικό κανάλι ALERT και στην εκπομπή ''πάμε μπάλα'' βρέθηκαν, μέρος των τμημάτων υποδομής - επίδοξοι ποδοσφαιριστές του ΦΩΣΤΗΡΑ, οι προπονητές τους . Μανώλης Βερίγος και Παύλος Πλαφαδέλης, αλλά και ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ κ. Διονύσης Πανταζής.
Την εκπομπή διεύθυναν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Μαυρόπουλος και Φλώρα Μακρή.

Ο κ. Πανταζής είπε μεταξύ άλλων:
''Ο κόσμος του ΦΩΣΤΗΡΑ είναι απαιτητικός.
Θα προωθήσουμε παιδιά από τις ακαδημίες. Ήδη έχουμε τρία παιδιά στην  πρώτη ομάδα.  Μας κούρασαν οι ''μισθοφόροι''. Ρίξαμε το μ/ο ηλικίας''.

Ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε:
''Δύσκολο το καράβι στον Ταύρο. Έχω όμως γερό στομάχι. Δεν υπάρχει υπομονή για να επενδύσει κανείς στα δικά του παιδιά. Ειδικά στον Ταύρο.
Εμείς, επενδύουμε σε αυτά και θα συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε κατεβάσει τον μ/ο ηλικίας στα 21,5 χρόνια. Έχουν γίνει κάποια πράγματα φέτος''.

Σε ερώτηση για το αν ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ φοβήθηκε το όνομα της Παναχαικής, ο κ. Πανταζής ήταν ξεκάθαρος:
'''Όχι. Δεν υπήρξε φόβος απέναντι στην Παναχαική. Είχαμε απανωτούς τραυματισμούς και πίεση από τον κόσμο και μείναμε πίσω. Η πίεση του κόσμου είναι μεγάλη και η φανέλα βαριά''.

Σε ερώτηση του κ. Μαυρόπουλου για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και το μέλλον του προπονητή Κώστα Αρζένη στον σύλλογο, ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ απάντησε:
''Υπομονή φέτος να δέσει η ομάδα. Θέλουμε πάντρεμα νιάτων και εμπειρίας.
Ο Αρζένης έχει τον πρώτο λόγο στην ομάδα. Άλλωστε ξέρει καλά το βάρος αυτής της ομάδας. Υπάρχει πλάνο για του χρόνου. Ο στόχος θα είναι για ... παραπάνω. Ο πήχης θα ανέβει πιο ψηλά''.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος ρώτησε και για τις σχέσεις του ΦΩΣΤΗΡΑ και του ΔΗΜΟΥ και ο κ. Πανταζής είπε:
''Οι σχέσεις με τον Δήμο έχουν ομαλοποιηθεί. Θα αρχίσουν τα έργα στα τέλη του Μάη με αρχές του Ιούνη. Δεν υπάρχει κανένα όφελος ούτε με τα Δημαρχιακά ούτε με τα πολιτικά.Δεν μπλέκω εγώ με την πολιτική''.