Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΖΕΝΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ... ΟΛΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για αρζενης φωστηρας


Εφ όλης της ύλης μίλησε ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ Κώστας Αρζένης, στην κάμερα του abola.gr. 
Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά την συνέντευξη:

Ποια φιλοσοφία θα ακολουθήσει η ομάδα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

''Μόνο που φοράς την φανέλα του ΦΩΣΤΗΡΑ είναι ένα επιπρόσθετο κίνητρο.
Έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας με τις ομάδες που βρίσκονται στην 2η και την 1η θέση της βαθμολογίας και αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο.
Κατά την ταπεινή μου άποψη ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ θα έπρεπε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βάση της δυναμικής, αλλά και του υλικού που έχει, αλλά για διάφορους λόγους βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θέση.
Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της σεζόν, όλοι αξιολογούμαστε, όλοι κρινόμαστε και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τελειώσουμε την χρονιά όσο γίνεται ψηλότερα και να δούμε την πορεία που θα χαράξουμε την επόμενη σεζόν''.

Συμφωνείται με την εκτίμηση των φίλων του ΦΩΣΤΗΡΑ ότι οι παίχτες είναι ήρωες που αγωνίζονται σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο;

''Φέτος το γήπεδό μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση.
Κατά την γνώμη μου η ομάδα θα μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν το θέτουμε ως δικαιολογία για τα αποτελέσματα που έχει φέρει. Είναι όμως μια μικρή δικαιολογία γιατί η ομάδα έχει αρκετές ικανότητες, αρκετά ποιοτικούς παίχτες, ιδίως στο γήπεδό μας όμως πρέπει εμείς να δημιουργήσουμε, εμείς να σκοράρουμε, ενώ οι αντίπαλοι έρχονται και κλείνονται πίσω''.

Έχει ξεκινήσει κάποιος σχεδιασμός, κάποιες συζητήσεις για την νέα σεζόν;

''Έχει γίνει σε μικρό βαθμό συζήτηση.
Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα η διοίκηση θα αποφασίσει, τι σχεδιασμό θα κάνει, τι πρόγραμμα θα βάλει, τι στόχους θα θέσει.
Εγώ και οι παίχτες θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της χρονιάς και η διοίκηση θα αποφασίσει για εμένα και τους ποδοσφαιριστές.
Εγώ θα δώσω τις προτάσεις μου και τις θέσεις μου για το τι θέλει η ομάδα για του χρόνου και αυτή θα αποφασίσει.
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκεται οποιοσδήποτε σε αυτό τον σύλλογο σε οποιαδήποτε θέση, είτε προπονητής, είτε παίχτης, είτε παράγοντας.
Είμαι 45 χρόνια Ταυριώτης και πιστεύω ότι πρέπει αυτός ο σύλλογος κάποια στιγμή να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα, για να κάνει κάτι καλύτερο την νέα σεζόν, γιατί θα είναι πολύ πιο δύσκολη σεζόν από την φετινή''.

Σας ικανοποίησε φέτος το θέαμα και η ποιότητα γενικά του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής;

''Περίμενα περισσότερες ποιοτικές ομάδες και περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και στα άλλα πρωταθλήματα, να κάνουμε πολύ καλύτερη δουλειά σε όλους τους τομείς και να οργανωθούμε πολύ καλύτερα.
Η κοινωνία μας περνάει κρίση τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν φταίει μόνο η κρίση.
Πρέπει όλες οι ομάδες να οργανωθούν από τις ακαδημίες τους και πρέπει να δώσουμε μεγάλη βάση στον Έλληνα ποδοσφαιριστή και στον νέο ποδοσφαιριστή, να δουλέψουμε και να αναβαθμίσουμε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο που πραγματικά το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη''.