Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Ο ... ΦΕΤΙΝΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρας γηπεδο


Μέτρια η φετινή παρουσία του ΦΩΣΤΗΡΑ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής!
Σε 23 αγώνες, η ομάδα μας έχει 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 8 ήττες και γκολ 18-16.
Στον Ταύρο ο φονέας έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και γκολ 14-6, ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μια νίκη, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες και γκολ 4-10.
Στον β' γύρο ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έχει συγκεντρώσει μόλις 7 βαθμούς (τους 4 τις δυο τελευταίες αγωνιστικές) και αποτελεί την  δεύτερη χειρότερη συγκομιδή μετά τους Παναρκαδικό και Δόξα (6 β.), ενώ έχει την χειρότερη επίθεση με 4 γκολ.!!!
***
Έκτο 0-0 για τον ΦΩΣΤΗΡΑ την φετινή περίοδο ήταν αυτό στο Ζευγολατιό! Έχουν προηγηθεί στην Αχαική, στην Μεγαλόπολη, στην Βάρδα και στον Ταύρο με Πύλο και Παναχαική!
***
5 πέναλτι έχουν δοθεί σε αγώνες του ΦΩΣΤΗΡΑ. Τα δυο για τον φονέα και τα τρία για τους αντιπάλους του. Μόνο ένα (!!!) απ' όλα έχουν μετατραπεί σε γκολ !!! Ήταν του Γιώργου Ζαγοριανού στο νικηφόρο 3-1 επί της Ερμιονίδας!
***
5 αποβολές ποδοσφαιριστών σε αγώνες του ΦΩΣΤΗΡΑ. και οι 5 αφορούν παίχτες του φονέα. Πρόκειται για τους: Νίκος Μεντής στο 65' και στο 54', Πέτρος Καλημέρης στο 56', Κώστας Σκάρος στο 90'. Συνολικά ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ έχει παίξει 95' λεπτά με παίχτη λιγότερο!