Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Μ. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ''

Φωτογραφία του Spanopoulos Manos.


Το νέο ξεκίνημα στον ΦΩΣΤΗΡΑ σηματοδοτεί νέα αρχή σε όλα τα τμήματά του!
Στο νέο αυτό ξεκίνημα συστρατεύεται και ο νεοεκλεγείς Μάνος Σπανόπουλος από την θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών.
Ο κ. Μάνος Σπανόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

Κάνουμε μια νέα αρχή! 
'Ολοι μαζί...'Ενα! 
Αυτό είναι το σύνθημα της νέας διοίκησης του Φωστήρα! 
Και σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας.'Οσο μπορεί ο καθένας. Και η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική. Για πρώτη φορά το ΔΣ της ομάδας είναι γεμάτο γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας. 
Στόχος μας είναι να "γεμίσει" η ομάδα με τα παιδιά μας ...Και λέω ομάδα γιατί όλα τα τμήματα, απο την πρώτη εως τα προ-τζούνιορ τα αντιμετωπίζουμε ως ΕΝΑ. Δημιουργώντας τον Φωστήρα που ονειρευόμαστε! 
Ο Φονέας επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα!
'Οσον αφορά στις Ακαδημίες κρατάμε τα καλά του χτες, βάζουμε νέες βάσεις από σήμερα και προετοιμάζουμε το "ιδανικό" αύριο! 'Εχω δεσμευθεί στον πρόεδρο Διονύση Πανταζή ότι οι γονείς των Ακαδημιών θα είναι στην πρώτη γραμμή! Σας ευχαριστώ και πάλι για την συμμετοχή σας και προκαταβολικά για την "ενίσχυση" σας. Δεν αφήσαμε περιέργες "καταστάσεις" να περάσουν αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε πλέον εμείς αυτές τις καταστάσεις που θα ξανακάνουν τις Ακαδημίες μας σημείο αναφοράς. Σύντομα θα ανακοινωθούν όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν με την υπόσχεση ότι δεν θα μείνουν σε χαρτιά αλλά θα γίνουν πράξη! Προς το παρόν το μόνο που ανακοινώνεται από την πλευρά μου είναι ο λόγος που έβαλα έναν νέο "μπελά" στην ζωή μου!
 Οταν με ρωτούν γιατί?.. εγώ απαντώ: 
Για τον Γιαννάκη, τον Γιωργάκη, τον Βαγγελάκη, τον Κωνσταντίνο, τον Θέμη, τον Δημήτρη, τον Πουγιόλ, τον Νεκτάριο,τον Νικόλα, τον Παναγιωτάκη, τον Φίλιππο, τον Μενέλαο, τον Ορέστη, τον Βασίλη, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! 
Τέρμα η γκρίνια και το κουτσομπολιό. Αν θες να κάνεις κάτι πραγματικά πρέπει να πράξεις! Ακόμα και μερικές "καφενειακές" απόψεις που μοιραζόμασταν μπορούν να πετύχουν.
 Ας μην περιμένουμε κι εμείς το χέρι του Θεού για να βάλουμε ΓΚΟΛ! 
Ας σουτάρουμε κι ας περάσει η μπάλα και ξυστά από το δοκάρι! 
Κάποια στιγμή θα βρούμε "δίχτυα"! 

Μάνος Σπανόπουλος