Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

''ΔΥΝΑΤΗ'' ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!

Φωτογραφία του Kostas Panaxa.


Την περσινή χρονιά αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους μέσους που αγωνίστηκαν στον 3ο όμιλο παίζοντας μετά από αρκετά χρόνια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.
Άλλωστε, με συνεχή παρουσία στην Σουπερ Λιγκ, ο Στάθης Ρόκκας είχε αποδείξει ότι η ποιότητα του ήταν δεδομένη και για τον Φωστήρα θα αποτελούσε ένα μεγάλο στοίχημα εάν κατάφερνε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό.
Οι ιθύνοντες του Ταύρου ωστόσο με προσωπικές ενέργειες κατάφεραν να πετύχουν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο δεδομένου ότι ο ποδοσφαιριστής είχε δεχτεί προτάσεις από ανώτερες κατηγορίες, και διατήρησαν τον Ρόκκα στο σύλλογο.
Μετά από λεπτό χειρισμό, η διοίκηση Διονύση Πανταζή ήρθε σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή κάτω από άκρα μυστικότητα και οι δυο πλευρές συμτφώνησαν να πορευτούν από κοινού τη νέα περιόδο.
Η ποιότητα, η εμπειρία του και η ικανότητα του να ‘διαβάζει’ το παιχνίδι θα αποτελέσουν και τη νέα χρονιά τα στοιχεία που θα προσδώσουν στον ‘Φονεα’ ποιότητα και θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
ΠΗΓΗ: stoplekto