Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ... ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟ ''ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΛΑΜΠΙΔΗΣ''

Εγκαίνια το Σεπτέμβριο για τον "Φονέα"


Είναι το σπίτι του. Είναι ο χώρος όπου έχει γράψει ιστορία τις προηγούμενες δεκαετίες. Πλέον ήρθε η ώρα να... φορέσει τα καλά του. Το ιστορικό γήπεδο του «Φονέα», «Σπύρος Γιαλαμπίδης», φτιάχτηκε το 1969, ενώ το 2002 ανακατασκευάστηκαν όλες οι εξέδρες λόγω παλαιότητας, ενώ ριζική αλλαγή υπήρξε και στον αγωνιστικό χώρο.
Τον Ιούλιο ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Πανταζής σαφώς ικανοποιημένος απ' το "λίφτινγκ" του γηπέδου, με δηλώσεις του στο "liganews" ευχαριστεί το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου για την συνεισφορά του στην ανακατασκευή των χώρων. Επίσης, δήλωσε ότι τα εγκαίνια θα γίνουν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας
«Με βασικό αρωγό το δήμο φτιάχνουμε το γήπεδο, καθώς σε δύσκολες εποχές πέρασε αυτήν την πρόταση, την οποία προσπάθησε να την υλοποιήσει πέρσι, αλλά τελικά τα κατάφερε φέτος. Είναι λοιπόν δίπλα μας στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο. Εγκρίθηκε φέτος και το κονδύλιο που είχε προταθεί από πέρσι με την περιφέρεια να έχει χρηματοδοτήσει με 300.000 ευρώ τα έργα που γίνονται στο γήπεδό μας. Έτσι λοιπόν τα έργα ξεκίνησαν τον Ιούλιο και θα τελειώσουν αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής έχει φτιαχτεί ο καινούριος χλοοτάπητας που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και ακόμη έχει ανακατασκευαστεί το αποστραγγιστικό δίκτυο. Επίσης θα ανακαινιστούν οι εξέδρες στην μία πλευρά του γηπέδου και θα γίνουν σιδερένιες, ενώ στην άλλη πλευρά ότι παλιό ξύλο υπάρχει θα αντικατασταθεί με καινούριο για αυτές τις θέσεις. Το γήπεδο φαίνεται ότι μέρα με την μέρα αλλάζει και γίνεται καλύτερο και όταν τελειώσουν τα έργα αυτό θα δώσει ένα παραπάνω κίνητρο στον κόσμο του Φωστήρα να έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε λοιπόν να κλείσουμε ένα δυνατό φιλικό στις 10 Σεπτεμβρίου όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια του γηπέδου».
ΠΗΓΗ: ligamews