Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Από βδομάδα οι εξελίξεις


Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα σπουδαία όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων στη Γ' Εθνική.
Η ΕΠΟ αυτές τις μέρες εξετάζει τους φακέλους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή. Ωστόσο, θα υπάρξει καθυστέρηση όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, καθώς αναμένονται τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ', για να φανεί ποια από αυτές θα ανέβει στη Football League.
Υπενθυμίζουμε ότι η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς ο Ιωνικός δεν κατέθεσε εγγυητική, ενώ με τη Χαλκίδα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αλλαγή τράπεζας του εγγυητή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΑΟΧ Γιώργος Τσαγκάρης δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει την άνοδο.
Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του συλλόγου στη Football League.
Να σημειωθεί, ότι από τις ομάδες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τη σεζόν 2017-18, οι Πυρσός Γρεβενών, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Πυθαγόρας, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου, ως πρωταθλητές, περιμένουν την απόφαση για το αν τελικά θα καλυφθουν οι θέσεις τους από τους δευτεραθλητές και τριταθλητές.
Μαζί με τους προαναφερθέντες, δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι Καλλονή, Πανθρακικός, ΑΕ Ιστιαίας και Εορδαϊκός   
ΠΗΓΗ: liganews