Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ''ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;

Στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο πρόεδρος του Φωστήρα Διονύσης Πανταζής


Ο τηλεοπτικός σταθμός ALERT σε αθλητική εκπομπή, φιλοξένησε τον πρόεδρο του ΦΩΣΤΗΡΑ κ. Πανταζή.
Ο κ. Πανταζής μίλησε τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Μυλοπόταμου για τα ''δήθεν'' επεισόδια στο Γήπεδο Ταύρου.
Ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ είπε ότι έγινε αναπαραγωγή ενός site και πήρε τεράστιες διαστάσεις χωρίς να έχει σχέση με την πραγματικότητα. Τόνισε μάλιστα ότι κανένας δημοσιογράφος δεν ήταν στον χώρο των αποδυτηρίων.
Ο κ. Πανταζής συνέχισε:
''Λένε ότι έφαγαν ξύλο στο ημίχρονο. Γιατί δεν έφυγαν; (αυτοί που χτυπήθηκαν), γιατί δεν κάλεσαν ασθενοφόρο; Γιατί δεν έβγαλαν αμέσως επίσημη ανακοίνωση; (30 ώρες μετά και δεν έχει βγει)''....Από το πρώτο λεπτό υπήρχαν διαμαρτυρίες. Μάλιστα, φίλοι των φιλοξενούμενων επιτέθηκαν στους λιγοστούς γονείς των ποδοσφαιριστών μας που είχαν απομείνει στο γήπεδο. Και εγώ προσωπικά δέχθηκα απειλές''.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ δήλωσε έκπληκτος με την αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων των site που .... ούτε λίγο, ούτε πολύ έγραψαν ότι 4 άτομα έδειραν 25 ποδοσφαιριστές !!!
Στην συνέχεια έκανε παρέμβαση ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Μυλοπόταμου κ. Ζαχαρίας Κουγιουμουτζής ο οποίος έπεσε σε συνεχείς αντιφάσεις. 
Στην αρχή είπε ότι τα είδε τα γεγονότα μαζί με τον διαιτητή, μετά είπε ότι δεν ήταν ο διαιτητής αλλά ο παρατηρητής και κατόπιν είπε ότι και ο παρατηρητής μπορεί να μην τα είδε....!!! 
Όσο για τους ... τραυματίες, είπε ότι πήγαν στο Τζάνειο με .... ταξί!!!

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής δεν έγραψε καμία παρατήρηση στο φύλο αγώνα, η αστυνομία δεν είχε καμία αναφορά και ο παρατηρητής αναφέρει για ''λεκτική αντιπαράθεση'' στην φυσούνα κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου