Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

''ΤΖΑΜΠΑ'' ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΑΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

Φωτογραφία του Giannhs Arrwstos.


Αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για τον ΦΩΣΤΗΡΑ, παρόλο αυτά οι 3 βαθμοί πήγαν στο Αιγάλεω!
Τζάμπα παιχνίδι έχασε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ, αφου στα στα 70 πρώτα λεπτά κυριάρχησε στο γήπεδο, απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω, όπου σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση.
Το ματς ξεκίνησε δυνατά για τον ΦΩΣΤΗΡΑ και μόλις στο 8' ο Καλογιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Από κει και πέρα ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ αναζητούσε το δεύτερο γκολ, έχοντας την κατοχή της μπάλας και δημιουργώντας κάποιες καλές στιγμές στο α' ημίχρονο.
Το β' μέρος βρήκε τον ΦΩΣΤΗΡΑ ξανά να επιτίθεται και το Αιγάλεω να προσπαθεί να αποσοβήσει ένα δεύτερο γκολ! Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ πλησίασε στο γκολ στο 51' με τον Καλογιάννη και στο 57' με τον Δωροβίνη.
Στο 71΄ο Χρήστος Πατσατζόγλου βρίσκεται στο έδαφος να σφαδάζει ..... και ενώ οι συμπαίχτες του σταματούν, το Αιγάλεω ''παίζει'' την μπάλα, μη τηρώντας το fair play και ο Βέρμπης από κοντά κάνει το 1-1.
Από κει και πέρα, ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ''έκατσε'' αδικαιολόγητα, δίνοντας γήπεδο στον αντίπαλο. Παρόλα αυτά ο Δωροβίνης στο 80' έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 και στο 90' ο Δουκάκης έκανε το 1-2 !!!

 Φωστήρας (Νίκος Μεσολόγγης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης Θ., Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου (79’ Παπανικολάου), Χουστουλάκης, Καλογιάννης, Καλημέρης, Σιμώσης, Δωροβίνης, Κωνσταντινίδης

Αιγάλεω (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης (53’ Παπουτσής), Ιωαννίδης, Δάρρας, Πατσατζόγλου, Παπασάββας (46’ Μιχαλόπουλος), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Σταύρου (68’ Τουλουβασίλης), Ψυχογιός