Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ!Ο Πάρης Ανδράλας θα είναι ο νέος προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Ο Ανδράλας είναι μόνο 39 χρονών και έχει κοουτσάρει την Ρόδο και την Προοδευτική!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Η διοίκηση του ΦΩΣΤΗΡΑ γνωρίζοντας το γεγονός ότι θα πρέπει η συνέχεια που περιμένει την ομάδα μας να είναι δύσκολη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ολοκληρώνοντας με επιτυχία το κεφάλαιο προπονητή.
Συγκεκριμένα μετά από πολύωρες συζητήσεις κατέληξε στην επιλογή του Πάρη Ανδράλα προκειμένου να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πρόκειται για έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή που σαν ποδοσφαιριστής είχε γράψει την δική του πορεία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και το ίδιο αποτελεί επιθυμία του ίδιο να γίνει και στην προπονητική του καριέρα. 
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ρόδος με την οποία πραγματοποίησε πρωταθλητισμό στον 6ο όμιλο, ενώ η πρώτη ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να εργαστεί και το έκανε με απόλυτη επιτυχία ήταν η Προοδευτική.
Η πορεία του κ. Ανδράλα με την Προοδευτική ήταν άξια θαυμασμού και αυτό αποτυπώνεται η περσινή θέση που τερμάτισα η συγκεκριμένη ομάδα σε έναν από τους δυσκολότερους ομίλους στην κατηγορία.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη Ανδράλα στην οικογένεια του ΦΩΣΤΗΡΑ και του ευχόμαστε επιτυχίες σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο''.