Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Φωστήρας – Ηρόδοτος: Η «μητέρα» των μαχών στον Ταύρο!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρασ

Πυρετώδη προετοιμασία στον Ταύρο μετά από τον θρίαμβο του Φωστήρα επί της Παλαιόχωρας την περασμένη Κυριακή το απόγευμα.

Στα αποδυτήρια του Φωστήρα βέβαια προσπαθούν να ξεχάσουν μέχρι την Κυριακή ότι έγινε στο περασμένο αγώνα, θέλοντας παράλληλα να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στο πρωτοπόρο Ηρόδοτο!
Ο αγώνας κόντρα στον Ηρόδοτο αποτελεί και μια πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα.
Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως η λήξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού δεν θα τους βρει νικητές, κάτι που σημαίνει και την εδραίωση του Φωστήρα πάνω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.
Καθώς πλησιάζουμε στην Κυριακή τεράστιο είναι το ενδιαφέρον από τους φιλάθλους του Ταύρου και όχι μόνον!
Ο αγώνας βέβαια  έχει τριπλό….  ενδιαφέρον καθώς από το στραβοπάτημα της ομάδος του Ηροδότου θα εξαρτηθεί και η πρώτη θέση ,αφού το Αιγάλεω μόλις την περασμένη εβδομάδα «γεύτηκε» την ήττα από την ομάδα του Ηροδότου στην Κρήτη!
Κατ επέκταση οι κερκίδες του Ταύρου την ερχόμενη Κυριακή θα γεμίσουν ασφυκτικά και με την παρουσία φιλάθλων του Αιγάλεω.
 Αυτό που μένει είναι οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα να επαναλάβουν την εμφάνιση με την οποία κέρδισαν την Παλαιόχωρα 3-2!
Η μητέρα των μαχών συνεπώς αυτήν την Κυριακή στην Γ εθνική θα είναι το Φωστήρας –Ηρόδοτος, ή αν θέλετε καλύτερα για μια πιο σωστή και ρεαλιστική προσέγγιση  «ο θάνατός σου η ζωή μου»…..
ΠΗΓΗ: pamebala