Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

Η ... ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!


Ο Φονέας του Πάρη Ανδράλα στον αγώνα με την Παλαιόχωρα έδειξε ότι έχει σφυγμό αφού με την ανατροπή που πέτυχε πέρασε τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον πατάει γερά στα πόδια του.
Ο νεαρός προπονητής κατάφερε να επαναφέρει το “Φονεα” στην ελίτ των συλλόγων που συμμετέχουν στον 8ο όμιλο και να δημιουργήσει ένα σκληροτράχηλο σύνολο που όποιος θέλει να πάρει κάτι από τις αναμετρήσεις πυο θα δώσει μεταξύ του, θα πρέπει να… ματώσει.
Ο Ταύρος έχει αποκτήσει και πάλι τη δυναμική που είχε πάντα αφού όλες οι ομάδες που έχουν έρθει στο ‘Γιαλαμπίδης’ επί θητείας Ανδράλα έχουν αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι, με το νεαρό προπονητή να δείχνει ότι έχει αλλάξει τη ψυχολογία των παικτών.
Πλέον απαντες έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο μεγάλο ματς με τον Ηρόδοτο με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να γίνει ίσως το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Εκτός μάχης έχουν τεθεί ο Καλογιάννης που απουσιάζει αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι.
ΠΗΓΗ: stoplekto