Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΗΡΟΔΟΤΟ!

Φωτογραφία του χρήστη Ηρόδοτος.


Φωστήρας – Ηρόδοτος 0-2
ΣΚΟΡΕΡΣ: Κανδυλάκης (67’), Γιαλούσης (72’)
Ακάθεκτος πέρασε και από τον Ταύρο ο πρωτοπόρος Ηρόδοτος, που συνεχίζει στην κορυφή.
Η πρώτη στιγμή ανήκε στο Φωστήρα, με το Σίμωση, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 9’, με τον Κανδηλάκη, που αστόχησε αφύλακτος. Ο Τσώνης, στο 18’, επιχείρησε να βάλει μπροστά το Φονέα με κεφαλιά. Από πολύ καλή θέση αστόχησε με κεφαλιά και ο Γαρεφαλάκης, στο 30’, για λογαριασμό του Ηροδότου.
Ο ρυθμός έπεσε εμφανώς στο δεύτερο μέρος με τα λεπτά να περνούν χωρίς αξιόλογες φάσεις. Όλα αυτά, μέχρι το 67’, όταν και ο Κανδυλάκης κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους Κρητικούς, με κεφαλιά. Στο 72’, έγινε και το 0-2 με τον έτερο κεντρικό αμυντικό, Γιαλούση, να σκοράρει κι εκείνος με το κεφάλι.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας) Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης Θ. (83′ Δρόσης), Μανδύλης (75′ Πρίκας), Πατσταζόγλου, Τσώνης (68′ Χουστουλάκης), Σκάρος , Παπανικολάου (52′ Ζαγοριανός), Καλημέρης, Σίμωσης, Δωροβίνης, Κωνσταντινίδης Α..
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης) Κασμερίδης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Μπάμπης, Προβυδάκης (78′ Μπαλάφας), Αργκιλέσι, Κασαπάκης (70′ λ.τρ. Καρατζαόγλου), Γαρεφαλάκης (55′ Μελισσόπουλος), Μωραϊτης (85′ Καργιωτάκης), Φραγκουλάκης, Μωραϊτης.
Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
ΠΗΓΗ: .liganews.