Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρασ

fostiras-1926.blogspot.gr 

Δημιουργία
Το fostiras-1926.blogspot.gr δημιουργήθηκε τον Ιούλη του 2013, λίγες μόνο μέρες πριν έρθουν οι Βέλγοι να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.
Σκοπός του blog ήταν να μπει στην καθημερινότητα του Φωστηριώτη, να του προσφέρει την ενημέρωση και να συνεισφέρει στην ενότητα του λαού της αγαπημένης μας ομάδας.
Τα αποτελέσματα ήταν αργά, αλλά θεαματικά!
Το blog κατάφερε να συγκεντρώνει 55-65.000 επισκέψεις τον μήνα. Κατάφερε να αποτελέσει το μοναδικό μέσο ενημέρωσης για πολλούς Φωστηριώτες .Δεν κατάφερε όμως να φέρει την ενότητα στις τάξεις των φιλάθλων του, κυρίως μετά από την χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ.

Θεματολογία
Τα θέματα του  fostiras-1926.blogspot.gr ήταν: Όλες οι δραστηριότητες της α' ομάδας, οι δραστηριότητες των τμημάτων υποδομής (όσες υπήρχε τρόπο ενημέρωσης), οι δραστηριότητες των παλαιμάχων!

Οι πηγές
Στο ... ταξίδι του αυτό, το fostiras-1926.blogspot.gr, δεν έτυχε καμίας αποδοχής και βοήθειας (σε επίπεδο πληροφόρησης) από καμία διοίκηση! Ούτε η διοίκηση Βαντεκέρκοφ - Σβαρνόπουλου, ούτε η διοίκηση Χαρμπάτση - Βιδάλη, ούτε η διοίκηση Στουπάκη, ούτε η διοίκηση Πανταζή αποδέχθηκαν το blog.
Οι παραπάνω διοικήσεις έδιναν τις πληροφορίες της ομάδας, σε επαγγελματικά site, απαξιώνοντας ακόμα και τα επίσημα site της ομάδας (όταν υπήρχαν).
Παρά την προσπάθεια απαξίωσης του fostiras-1926.blogspot.gr το blog κατάφερε να βρίσκει τον τρόπο για την δική σας ενημέρωση.
Πηγές της ενημέρωσης αυτής ήταν, το προσωπικό ρεπορτάζ, η συλλογή διασταυρωμένων πληροφοριών, οι αντιγραφές άλλων site (αναγράφοντας πάντα την πηγή), τα στατιστικά που επιμελώς κρατούσε  και οι πληροφορίες από το προσωπικό πλούσιο αρχείο του. Επίσης, ενημέρωση για τις ακαδημίες από την σελίδα τους στο facebook και από την σελίδα της ΕΠΣΑ και ενημέρωση για τους παλαίμαχους, από την σελίδα τους στο  facebook.
Το blog κατάφερε να έχει καθημερινή ενημέρωση με 2 - 3 - 4  και περισσότερες αναρτήσεις την ημέρα δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτοπορία για οπαδικό διαδικτυακό μέσο,

Στήριξη στην ομάδα
Το fostiras-1926.blogspot.gr, πάντα, παραμέριζε τις προσωπικές του απόψεις και στήριξε όλες τις διοικήσεις, όλους τους ποδοσφαιριστές, όλους τους προπονητές και όλα τα τμήματα της ομάδας!
Γιατί όλοι αυτοί, εκπροσωπούν τον ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ο διαχειριστής
Ο διαχειριστής του fostiras-1926.blogspot.gr (ένας είναι μόνο) δεν είναι δημοσιογράφος, αλλά άρρωστος Φωστηριώτης.
Για να κρατήσει το blog ''ζωντανό'' χρειάστηκαν χιλιάδες ώρες πάνω από το πληκτρολόγιο και εκατοντάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης, χρειάστηκε ''γερό στομάχι'' για να χωνέψει τα προσβλητικά, υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που συχνά δεχόταν.
Στην πενταετία που ήταν ενεργό το blog, πέρασα πολλές προσωπικές δοκιμασίες (4 μετακομίσεις, 2 χειρουργεία κλπ) όμως το blog συνέχισε απρόσκοπτα την λειτουργία του με κατάθεση ψυχής.

Τίτλοι τέλους
Το fostiras-1926.blogspot.gr αναστέλλει την λειτουργία του.
Ο λόγος δεν είναι κούρασης αλλά η δυσκολία της πληροφορίας!
Ίσως το blog να δημιούργησε περισσότερες προσδοκίες απ' αυτές που μπορούσε να προσφέρει.
Αναστέλλω την λειτουργία του blog, πικραμένος!
Πικραμένος από την συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων.
Μετά από 43 χρόνια ανελλιπώς και 30 χρόνια μέλος του συλλόγου,  η παρουσία μου χαρακτηρίστηκε διασπαστική,όταν θέλησα να συμμετάσχω στην διοργάνωση μιας γιορτής για τα 90 χρόνια του ΦΩΣΤΗΡΑ (πέρυσι). Μάλιστα, ο πρόεδρος, όχι μόνο δεν ήρθε (είχε ειδοποιηθεί 18 μέρες πριν) αλλά απαγόρευσε την παρουσία των ακαδημιών στην εκδήλωση.Μια εκδήλωση που γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και βασιζόταν στις ακαδημίες και στους παλαίμαχους (Το πριν και το μέλλον) ... Φέτος ....ούτε καν ανακοίνωση για την επέτειο της ομάδας δεν εκδόθηκε. Μάλιστα ο πρόεδρος, με αποκάλεσε ο ....''τίποτας και ο κανένας'', ενώ στην συνέλευση του συλλόγου μου έκανε επίθεση γιατί     το blog πρόβαλε το έργο των ακαδημιών !!!

Ευχαριστίες
Το fostiras-1926.blogspot.gr αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς, απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας που μας εμπιστευθήκατε!
Ιδιαίτερη χαρά είναι τα μηνύματα αγάπης προς το blog.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους Φωστηριώτες του εξωτερικού που καθημερινά επισκέπτονται την σελίδα μας.
Οι επισκέψεις στο blog είναι από: Ηνωμ. Πολιτείες, Ηνωμ. Βασίλειο, Κύπρος, Γερμανία, Καναδά, Ουγγαρία, Βέλγιο, Πολωνία, Ουκρανία, Γαλλία, Ιταλία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Αλβανία, Σιγκαπούρη, Πορτογαλία, Ολλανδία κλπ
Επίσης. Να ευχαριστήσω τους φίλους που βοήθησαν το blog σε όλα αυτά τα χρόνια, είτε με άρθρο, είτε με ρεπορτάζ, είτε με πληροφορία, είτε με φωτογραφίες, ... και είναι οι κκ Τάσος Μητσόπουλος, Γιάννης Μητσόπουλος,  Μανώλης Γεωργιάδης, Μανώλης Βερίγος, Νίκος Γκούβας, Δημήτρης Ανδρικόπουλος, Χρήστος Βαλιάνος και Σπύρος Κουτούκης.

Ως την στιγμή της δημοσίευσης αυτής (την ώρα της δημοσίευσης), η συνολοκή επισκεψιμότητα του blog  είναι:1.572.331

Οι 10 πρώτες χώρες, όπως μας τα δίνει η Google, είναι οι εξής:
ΚαταχώρισηΠροβολές σελίδας
Ελλάδα
1403234
Ηνωμένες Πολιτείες
94819
Ηνωμένο Βασίλειο
9794
Κύπρος
9052
Ρωσία
6500
Καναδάς
6429
Γερμανία
4958
Βέλγιο
2298
Ιρλανδία
1730
Πορτογαλία
1719

Υστερόγραφο
  • Το fostiras-1926.blogspot.gr ζητά συγνώμη που δεν κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και να τον ξανά φέρει στο γήπεδο!
  • Το fostiras-1926.blogspot.gr θα επανέλθει με ένα μόνο δημοσίευμα την τελευταία αγωνιστική με την ευχή η ομάδα μας να βρίσκεται στην Γ' Εθνική!


Αποτέλεσμα εικόνας για φωστηρασ