Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΚΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙ 0-1 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ!Την χειρότερή του ίσως εμφάνιση έκανε ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ σήμερα στο ''Σπύρος Γιαλαμπίδης''με αντίπαλο τον ΑΟ Χαλκίδα..
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΦΩΣΤΗΡΑ να έχει μια ανούσια περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο 45λεπτο είχαμε μόνο δυο .... υποψίες ευκαιρίας σε χλιαρό πλασέ του Μήκτα (στο 40')και αδύναμο σουτ του Σκάρου (43'). Από την άλλη η ομάδα της Χαλκίδας περιορίστηκε στο να ταλαιπωρεί την μπάλα στο χώρο του κέντρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μπήκε πιο δυνατά και κυρίως μετά το 65' πήρε τον έλεγχο του κέντρου του γηπέδου και προσπαθούσε να βγεί με αξιώσεις στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία. Και δεν έφτανε αυτό! Στο 75' η Χαλκίδα έκανε το 0-1 με πλασέ του Στεργιανό.. Από και και πέρα, τα λάθη από πλευράς ΦΩΣΤΗΡΑ διαδεχόταν το ένα τ' άλλο, με αποτέλεσμα η Χαλκίδα να βρει .. χώρο και ο Βερζυζόγλου να αστοχήσει από κοντά για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Συμπερασματικά να πούμε ότι η εμφάνιση του ΦΩΣΤΗΡΑ ήταν κακή, σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο και σε ένα γήπεδο με ... άδειες εξέδρες!!!

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Κουρεπίνης, Κόπελας(65' Ντάφλας), Μανδύλης, Μεντής, Ρόκας, Παραράς, Μίτκας, Καλημέρης (85' Κοσμίδης), Κρόλ, Δωροβίνης, Σκάρος (58' Χαρίτος)
ΧΑΛΚΙΔΑ: Ντουμάνης, Στεριανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Emeka, Ντελέκος, Balu(90' Σάμαρης), Ανέστης (90' Αντμί), Βαλκάνος, Βεζιρτζόγλου (90' Ζυγογιάννης).