Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος παντελης


Ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ Νίκος Παντελης απάντησε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Θήβας, σε ότι αφορά το άτομό του!

Αναλυτικά η δήλωση:

''Ο πρόεδρος του ΑΟ Θήβας θα πρέπει να γνωρίζει και να είναι υπεύθυνος για τα πρόσωπα που έχει δίπλα του.
Αναφέρομαι σε έναν ευτραφή κύριο με μούσια που από το πρώτο λεπτό μας έβριζε με χυδαίους χαρακτηρισμούς και βέβαια όταν τον αντικρίσαμε στα αποδυτήρια υπήρξε μια λεκτική αντιπαράθεση.
Συνιστώ στον κύριο Βιλλιώτη να προσέχει με ποια άτομα έχει να κάνει γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι μπορεί αν πάσα ώρα και στιγμή να τον εκθέσουν.
Σέβομαι όλους τους παράγοντες αλλά όχι εκείνους που βρίζουν χυδαία σπίτι και μάνες και αναφέρομαι σε αυτόν τον κύριο''.

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση (απάντηση στην καταγγελία του ΦΩΣΤΗΡΑ) του ΑΟ Θήβας.
Σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση της Θήβας:

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ σέβεται την ιστορία των αντιπάλων ομάδων, όπως φυσικά και του ιστορικού Φωστήρα.
Τα τελευταία χρόνια ο ΑΟ ΘΗΒΑ έχει δείξει ότι φιλοξενεί τις αντίπαλες ομάδες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αδιάψευστος μάρτυρας αυτού οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις τους.
Χθες, 5 Φεβρουαρίου 2017, δημιουργήθηκαν κάποιες ατυχείς εντάσεις στο ημίχρονο, εξαιτίας του προπονητή του Φωστήρα, κυρίου Παντέλη, ο οποίος χωρίς λόγο επιτέθηκε στον αρχηγό της αποστολής της ομάδας του ΑΟ ΘΗΒΑ Παναγιώτη Βυλλιώτη , τη στιγμή που συνόδευε τους διαιτητές με την αστυνομία στα αποδυτήρια. Η κατακριτέα αυτή επίθεση παρέσυρε στο τέλος του παιχνιδιού και παράγοντες της ιστορικής ομάδας του Φωστήρα, οι οποίοι επιτέθηκαν σε μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Φωστήρα επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΑΟ ΘΗΒΑ φτύνοντας τον. Από την αποστολή της ομάδας του Φωστήρα δεν αγγίχτηκε κανένας.
Σχετικά με την φιλοξενία θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όλα τα μέλη των αντιπάλων Δ.Σ. κάθονται σε προκαθορισμένες θέσεις μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας. Τα μέλη του Δ.Σ. του Φωστήρα πήγαν μαζί με του φίλαθλους τους, οι οποίοι υπέστησαν την ταλαιπωρία καθώς το Δημοτικό στάδιο Θήβας δεν διαθέτει κερκίδα φιλοξενουμένων, ευθύνη που δεν μας αναλογεί.
Λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία και θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος, σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας.
Δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε την άποψη μας σχετικά με την ανακοίνωση του Φωστήρα περί «γνώσης των φυλάκων», την οποία δεν θεωρούμε καν σκωπτική, αλλά μάλλον απόρροια της ήττας τους.
Με εκτίμση
Το Δ.Σ.