Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Είναι πλέον γεγονός: Ξεκινά  το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο ALERT TV!


Η εκπομπή ''ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ'' στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΛΕΡΤ, ασχολήθηκε σήμερα με τα γεγονότα που έγιναν στον Μυλοπόταμο εις βάρος του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν, ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Πετρινώλης, η γραμματέας του συλλόγου, κ. Μαρία Ροδάκη - Κόλλια και οι ποδοσφαιριστές, Γιώργος Στρίγγας και Βαγγέλης Πίσσας. 
Ο παρουσιαστής της εκπομπής κ. Γιάννης Μαυρόπουλος τόνισε ότι είχε πληροφορίες (από το ρεπορτάζ) για την πιθανότητα των επεισοδίων και για τον λόγο αυτό, είχε ειδοποιήσει από την Τρίτη την Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου αλλά και Ρεθύμνου και είχε πάρει διαβεβαιώσεις για την περιφρούρηση του αγώνα, όμως  στο γήπεδο βρέθηκαν μόνο 8 αστυνομικοί. Μάλιστα, όπως είπε ο παρουσιαστής, μετά τον αγώνα η εκπομπή επικοινώνησε με τον επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης του γηπέδου, ο οποίος ζήτησε ... συγνώμη !!!

Ο κ. Πετρινώλης είπε ότι η μετάβαση από το λιμάνι ως κοντά στο γήπεδο γινόταν ομαλά, πάντα βέβαια με την συνοδεία της Αστυνομίας. 
Λίγο πριν φτάσει το πούλμαν στο γήπεδο, η αστυνομία τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν άλλο, γιατί υπήρχαν ... μπλόκα !!! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι των γηπεδούχων ήθελαν η αποστολή του ΦΩΣΤΗΡΑ να κατέβει από το λεωφορείο και να πάει πεζή στο γήπεδο ανάμεσα στους οπαδούς τους !!!
Όταν ανοίχθηκε ο δρόμος και το πούλμαν προσέγγισε το γήπεδο, 300 οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις σε αυτό, πετώντας πέτρες και καδρόνια. Ανάμεσά τους βρίσκονταν και παράγοντες της ΑΕΜ. Μάλιστα προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες του πούλμαν.
Η αποστολή τελικά κατάφερε να φτάσει στα αποδυτήρια στις 3 και το ματς να ξεκινήσει 20' λεπτά αργότερα, χωρίς μάλιστα οι παίχτες να προλάβουν να κάνουν το καθιερωμένο ζέσταμα.
Ο κ. Πετρινώλης στάθηκε στην συμπεριφορά της ομάδας στην οποία έδωσε συγχαρητήρια, ενώ τόνισε ότι όλοι οι παίχτες αντιμετώπισαν παλικαρίσια το τόσο εχθρικό κλίμα! Επίσης, δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στο διαιτητικό τρίο.
Επίσης, σε άλλη παρέμβασή του, ο αντιπρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ είπε ότι απ' ότι τους ενημέρωσε ο διαιτητής αλλά και ο παρατηρητής του αγώνα, θα υποβάλουν συμπληρωματικές εκθέσεις στις αρμόδιες αρχές, ενώ έχει ξεκινήσει και δικογραφία.
Να σημειωθεί ακόμα, ότι θύμα των επεισοδίων είναι και ο ένας επόπτης, κάτι που αναφέρεται και στο φύλο αγώνος. 

Η κ. Μαρία Ροδάκη τόνισε  ότι ''ζήσαμε τραγικές καταστάσεις'', προσπαθούσαμε. όπως είπε, να σώσουμε τα παιδιά μας, γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι παιδιά μας. Στην προσπάθεια αυτή είμαστε μόνοι μας. Η Αστυνομία ήταν απούσα!!!

Ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Στρίγγας είπε: Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς αφού κατάφερα και μπήκα γρήγορα στα αποδυτήρια μόλις τελείωσε το ματς.

Ο μικρότερος από τους ποδοσφαιριστές μας Βαγγέλης Πίσσας είπε: Εγώ δεν ήμουν τόσο τυχερός αφού δεν πρόλαβα να μπω στα αποδυτήρια. Όμως δεν χτυπήθηκα. Είδα  άλλους συμπαίχτες μου να τους χτυπάνε. Υπήρξαν όμως και κάποιοι λίγοι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές που μας ... προστάτεψαν.

Στην εκπομπή υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΜ κ. Σπύρου Σπυριδάκη ο οποίος αφού καταδίκασε τα επεισόδια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ''αυτές οι συμπεριφορές δεν με εκφράζουν καθόλου'', ενώ εξέφρασε την απορία του (!!!) γιατί δεν ήταν, όπως είπε. ο πρόεδρος του ΦΩΣΤΗΡΑ στο γήπεδο ..... γεγονός που διαψεύστηκε αμέσως από την κ. Ροδάκη.
Επίσης, ο κ. Σπυριδάκης είπε ότι η καθυστέρηση της προσέγγισης στο γήπεδο του πούλμαν, οφείλεται σε .... κάποιο αγροτικό που είχε παρκάρει στον παρακείμενο δρόμο (!!!), ενώ για την επίθεση που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές με την λήξη του αγώνα την .... απέδωσε σε πρόκληση του Νο 8 του ΦΩΣΤΗΡΑ (Σκάρος) !!!